zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Internationale / Rutte: Nederland en Frankrijk weten elkaar steeds beter te vinden
Rutte: Nederland en Frankrijk weten elkaar steeds beter te vinden

Rutte: Nederland en Frankrijk weten elkaar steeds beter te vinden

  • Internationale
  • Minister-president Rutte heeft de Franse president Hollande ontvangen. Hollande was voor een officieel bezoek in Nederland.
  • bezoek-hollande
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2014/01/20/rutte-nederland-en-frankrijk-weten-elkaar-steeds-beter-te-vinden.html

Het bezoek stond in het teken van de verdere versterking van de banden tussen Nederland en Frankrijk, met speciale aandacht voor de economische betrekkingen.

Rutte en president Hollande zijn blij met de sterke banden en nauwe samenwerking tussen beide landen. In een gemeenschappelijke verklaring hebben de Franse en de Nederlandse regering een routekaart opgesteld waarin de samenwerking verder wordt uitgebreid. Hierin zijn afspraken gemaakt op verschillende terreinen, zoals Europa, economie, cultuur en veiligheid.

In een toespraak zei minister-president Rutte dat de basis onder de relatie tussen Nederland en Frankrijk nauwelijks steviger kan worden. ‘Het is een basis die veel belooft voor de toekomst van onze samenwerking, waarin we vandaag opnieuw een paar belangrijke stappen hebben gezet.’

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top