zaterdag, oktober 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Internationale / Rutte op het World Economic Forum
Rutte op het World Economic Forum

Rutte op het World Economic Forum

  • Internationale
  • Minister-president Rutte neemt vandaag en morgen deel aan het World Economic Forum in Davos. Tijdens verscheidene debatten wordt gesproken over de grote veranderingen in de wereld en de economische, politieke en sociale gevolgen daarvan.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2015/01/21/rutte-op-het-world-economic-forum.html

Het World Economic Forum is een jaarlijkse internationale bijeenkomst van ongeveer 2000 politici, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en internationale organisaties, hoogleraren en journalisten. Naast minister-president Rutte zijn ook de ministers Dijsselbloem, Ploumen en Schippers aanwezig.

Het thema van het WEF is dit jaar ‘The New Global Context’. De premier zal tijdens verschillende ontmoetingen spreken over onderwerpen als cybersecurity, innovatie en het belang van solide overheidsfinanciën. Daarnaast staat elke ontmoeting voor de minister-president in het teken van het onderstrepen wat Nederland allemaal te bieden heeft: ‘En dat is veel. We hebben een open economie en in het buitenland liggen voor ons grote kansen. En Nederland is er goed op ingespeeld die kansen ook te pakken. Nederland nog beter op de kaart zetten, daar ga ik mij vandaag en morgen voor inzetten’, aldus de premier.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top