woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Saeco GranBaristo; met één druk op de knop een keuze uit 16 koffiespecialiteiten
Saeco GranBaristo; met één druk op de knop een keuze uit 16 koffiespecialiteiten

Saeco GranBaristo; met één druk op de knop een keuze uit 16 koffiespecialiteiten

  • Nederland
  • Italiaanse espresso en Nederlands kopje koffie mogelijk door unieke VariPresso-kamer
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2014/20140220-GranBaristo-met-een-druk-op-de-knop-een-keuze-uit-16-melanges.wpd#.UwZW5vl5NR8

Saeco, pionier in volautomatische espressomachines, zet de toon in het bereiden van de meest favoriete koffie met de unieke Saeco GranBaristo. Door de revolutionaire VariPresso-kamer kan onder hoge en lage druk koffie worden gezet. Dit maakt het mogelijk om naast alle Italiaanse koffiespecialiteiten (onder hoge druk van minimaal 9 bar), ook de typische ‘Nederlandse’ koffie te maken zoals de zogenaamde Americano en de authentieke café au lait.

In 1985 ontwikkelde Saeco ‘s werelds eerste volledig automatische espresso apparaat waarmee thuis koffie met versgemalen bonen kon worden bereid. Voor het eerst kon er thuis genoten worden van een echte Italiaanse koffie ervaring.

De passie voor koffie leidt tot baanbrekende innovaties, waarbij Saeco het perfecte koffiemoment bij de ultieme ‘Coffee Lovers’ over de gehele wereld thuis brengt. Met de GranBaristo zetten de ontwerpers een doorbraak neer met zelfs nog meer koffievariëteiten. Thuis genieten van koffie op basis van versgemalen bonen krijgt een nieuwe dimensie.

Koffieliefhebbers hechten meer aan hun koffie dan ooit tevoren. Het zijn echte ‘connaisseurs’ geworden. Koffie dient volgens eigen recept bereid te worden, op verschillende momenten met een keuze uit meerdere bonenmelanges. GranBaristo beantwoordt deze behoefte met een geavanceerd ontworpen apparaat, dat een – niet eerder vertoonde – keuze aan koffiedranken biedt. Er kan gekozen worden uit klassiekers als espresso, café crème, Americano en gewone koffie (één of twee koppen met één druk op de knop), en uit variaties als ristretto, milde of krachtige espresso en sterke koffie.

16 koffiespecialiteiten

GranBaristo is verkrijgbaar in twee modellen: GranBaristo One Touch Milk Carafe Black en GranBaristo One Touch Milk Carafe Steel White. Het geheim zit in de innovatieve technologie. Met één druk op de knop kunnen 16 koffiespecialiteiten worden gezet. Daarmee biedt het apparaat een ongeëvenaarde ervaring van versgemalen koffie met ultieme keuzemogelijkheden. Het kunnen bereiden van zo veel verschillende koffiespecialiteiten is absoluut uniek op de markt. Saeco maakt dit mogelijk door de revolutionaire VariPresso-kamer.

De zetgroep is de eerste ter wereld die met één vinger kan worden uitgenomen en kan worden gevuld met 4 tot 16 gram versgemalen bonen. De Thermospeed-technologie van de GranBaristo zorgt voor kortere bereidingstijden en garandeert een uitstekende kwaliteit. Ook veeleisende smaakpapillen worden verwend met koffievarianten als espresso macchiato, cappuccino, latte macchiato en koffie verkeerd, dankzij de nieuwe Dual Chamber Milk Carafe die met één druk op de knop zorgt voor prachtig opgeschuimde melk. Het perfecte, dikke schuim heeft de ideale temperatuur en wordt zonder spatten direct in het kopje geschonken voor een perfecte melkervaring.

Innovatief alom

Het innovatieve ontwerp en de baanbrekende technologie van de GranBaristo zorgen voor een betere gebruikerservaring. De exclusieve bonenhouder met een inhoud van 270 gram (alleen beschikbaar op de GranBaristo One Touch Milk Carafe Steel White) is uitgerust met een gebruiksvriendelijk ontgrendelingssysteem en kan eenvoudig uit het apparaat worden genomen. Zo kunnen de bonen sneller worden verwisseld dan dat het woord ‘espresso’ kan worden uitgesproken. De houder kan worden gestapeld en eenvoudig in de koelkast worden bewaard. Het deksel van siliconenrubber zorgt ervoor dat de bonen vers blijven, terwijl het UV-resistente materiaal de aroma’s beschermt zodat de maling altijd vers is. Het keramische maalmechanisme van de GranBaristo kan nooit oververhit raken en de 5 maalstanden zorgen ervoor dat het apparaat uiterst stil functioneert.

De revolutionaire gebruikersinterface van de GranBaristo, met nieuwe pictogrammen, animaties en de One Touch-technologie, maakt het intuïtief bedienen van het apparaat eenvoudiger dan ooit. De GranBaristo Steel White heeft 3 vooraf ingestelde koffieprofielen die de instellingen voor elk type boon optimaliseren: Arabica, Robusta en Saeco Blend (voor bonenmelanges). Daarnaast beschikt hij over 3 programmeerbare gebruikersprofielen, waarmee de favoriete instellingen kunnen worden opgeslagen voor een op maat gezet kopje koffie naar persoonlijke voorkeur, telkens weer. De GranBaristo Black kent één vooraf ingesteld koffieprofiel (Saeco Blend, geoptimaliseerd voor een bonenmelange) en 5 programmeerbare gebruikersprofielen die de instellingen onthouden voor de koffie naar de gewenste smaak.

Design

De GranBaristo is mooi van buiten en slim van binnen. Het apparaat heeft een eigentijds ontwerp dat zelfs de meest design-kritische koffieliefhebber zal bevallen. De GranBaristo Black is geïnspireerd op de ‘industriële’ interieurs van hippe lofts in New York, Berlijn, Londen en Milaan: een fascinerende combinatie van eenvoudige materialen, strakke lijnen, ruimtes en objecten die het oog naar boven trekken. De GranBaristo Steel White met zijn strakke materialen en visuele effecten roept associaties met innovatieve gadgets op. De belangrijkste kleur is wit, aangevuld met zacht grijs en contrasterend zwart. De heldere lijnen van de GranBaristo Steel White resulteren in een geavanceerd en elegant staaltje technologie.

De GranBaristo combineert uitmuntende technologie met design en zet de meest veelzijdige en geavanceerde volautomatische espresso apparaat ooit neer. Kortom, de musthave voor in huis.

Verkrijgbaar vanaf medio maart bij de door Saeco exclusief erkende verkooppunten.
GranBaristo One Touch Milk Carafe Black, adviesprijs € 1.249,-
GranBaristo One Touch Milk Carafe Steel White, adviesprijs € 1.449,-

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top