vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Salarisverwerking: salarisspecialisten en digitalisering
Salarisverwerking: salarisspecialisten en digitalisering

Salarisverwerking: salarisspecialisten en digitalisering

  • Nederland
  • Een tijdige en juiste salarisverwerking is van groot belang voor u als werkgever. Het is voor uw medewerkers immers vervelend als ze het loon niet tijdig of niet juist ontvangen. Toch is salarisadministratie geen onderwerp waar ondernemers zich graag over ontfermen. Om de continuïteit van de loonbetalingen te waarborgen en fouten te voorkomen, wordt de verwerking van salarissen al regelmatig uitbesteedt aan accountants en administratiekantoren. Het aantal ondernemers dat de salarisadministratie uit handen geeft zal komende jaren naar verwachting steeds verder toenemen.
  • Karsten
  • v.karsten@outlook.com

Een tijdige en juiste salarisverwerking is van groot belang voor u als werkgever. Het is voor uw medewerkers immers vervelend als ze het loon niet tijdig of niet juist ontvangen. Toch is salarisadministratie geen onderwerp waar ondernemers zich graag over ontfermen. Om de continuïteit van de loonbetalingen te waarborgen en fouten te voorkomen, wordt de verwerking van salarissen al regelmatig uitbesteedt aan accountants en administratiekantoren. Het aantal ondernemers dat de salarisadministratie uit handen geeft zal komende jaren naar verwachting steeds verder toenemen.

Digitale salarisadministratiesystemen

De digitale toepassingen die de salarisverwerking ondersteunen zullen hier een belangrijke bijdrage aan leveren. De salarisadministratiesystemen zijn afgelopen jaren steeds geavanceerder geworden waardoor het proces grotendeels is geautomatiseerd en steeds minder tijd kost voor de mens. Daarnaast zijn alle documenten omtrent de salarissen simpelweg inzichtelijk wanneer u met uw desktop, tablet of smartphone inlogt in het systeem. Zo heeft u gemakkelijk inzicht en behoudt u eenvoudig het overzicht.

De kennis van salarisspecialisten

Daarnaast is ook de kennis van specialisten een belangrijke reden voor het uitbesteden van de salarisverwerking. De wetgeving wijzigt in een rap tempo en het bijhouden en juist implementeren van de huidige regelgeving is een behoorlijke klus. Voor een specialist is het zijn werk, voor u als ondernemer een blok aan uw been. Wanneer een wetswijziging niet juist wordt doorgevoerd, kunnen hier nadelige gevolgen aan verbonden zitten. Het geeft veel werkgevers rust wanneer ze weten dat de verwerking van salarissen in handen is van professionals.

 Salarisverwerking

Gezien de toenemende kwalitatieve digitale toepassingen en het steeds complexer worden van de wet en regelgeving met betrekking tot salarissen, ligt het in de lijn der verwachting dat de salarisadministratie komende jaren steeds vaker uit handen zal worden gegeven. Overweegt u de administratie rondom de salarissen te gaan uitbesteden? Kies dan voor een specialist met een gedegen digitaal systeem.

 

Over Veer

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top