zondag, september 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Samenwerking HEMA en Not For Sale
Samenwerking HEMA en Not For Sale

Samenwerking HEMA en Not For Sale

  • Nederland
  • Amsterdam, 4 april 2013 - HEMA staat midden in de maatschappij en wil daarbij ook een bijdrage leveren aan de wereld om ons heen.
  • HEMA
  • http://www.hema.nl
  • info@hema.nl

Om die reden start HEMA een nieuw initiatief in de vorm van een samenwerking met de internationale non-profitorganisatie Not for Sale.  Vanaf deze maand verkoop HEMA biologische soepen, waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt aan Not for Sale. Hiermee steunt HEMA Not For Sale om de oorzaken van de moderne slavernij te bestrijden.

HEMA staat midden in de maatschappij en is betrokken bij mensen. HEMA is dan ook, naast de bestaande activiteiten zoals de samenwerking met Return to Sender, een nieuw initiatief gestart in de vorm van een samenwerking met de internationale organisatie Not For Sale.

Deze samenwerking wordt gestalte gegeven door de verkoop van een viertal heerlijke soepen gemaakt van uitsluitend biologische ingrediënten. Hiermee verrijkt HEMA niet alleen haar assortiment, maar levert ook een positieve bijdrage aan de maatschappij.

De soepen zijn speciaal voor HEMA en Not For Sale ontwikkeld en hebben een unieke receptuur. De soepen zijn biologisch, vol van smaak en bereid volgens traditioneel recept met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. HEMA verkoopt vier varianten soep; goulashsoep, paddenstoelen roomsoep, pompoensoep en tomaten rode bietensoep.

Dus door het kopen van deze soep doe je niet alleen jezelf een plezier, maar help je ook anderen. Voor elke verkochte pot schenkt HEMA een bedrag aan Not For Sale.

Not For Sale

Helaas heeft niet iedereen het even goed getroffen in het leven. HEMA wil een bijdrage leveren om meer mensen kansen te bieden hun toekomst op te bouwen. Om die gedachte verder tot uiting te brengen, is HEMA nu een samenwerking aangegaan met de organisatie Not for Sale. Deze internationale non-profit organisatie werkt wereldwijd om de oorzaken van slavernij te bestrijden.

De organisatie Not For Sale een aantal internationale projecten lopen in landen als India, Thailand, Zuid Afrika, Peru, Roemenië en Nederland. Zo biedt  Not For Sale bijvoorbeeld trainingen aan vrouwen zodat zij in staat zijn hun eigen toekomst op te bouwen.  om zo mogelijke oorzaken van de moderne slavernij het hoofd te bieden. Om dit te kunnen realiseren is geld nodig. Om die reden komt een deel van de verkoopprijs van de biologische soep ten gunste van de Not For Sale.

Kijk voor meer informatie over Not For Sale op  www.notforsalecampaign.org

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top