zondag, februari 28, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Economie & Financiën / Samenwerking voor veiligheid en duurzaamheid in de scheepvaart
Samenwerking voor veiligheid en duurzaamheid in de scheepvaart

Samenwerking voor veiligheid en duurzaamheid in de scheepvaart

  • Nederland
  • ABN AMRO werkt samen met Arcadia Shipmanagement en Green Award aan de bevordering van veiligheid en duurzaamheid in de scheepvaart. George Arcadis, landenmanager ABN AMRO Bank in Griekenland, verwelkomt met trots Arcadia Shipmanagement als nieuwe klant van de bank: “Voor ons als toonaangevende financier in de scheepvaart spelen duurzaamheid en veiligheid een belangrijke rol.”
  • ABN AMRO
  • nick.kounis@nl.abnamro.com

George Arcadis: “ABN AMRO steunt al een aantal jaren de Green Award Foundation. Green Award certificeert schepen die extra veilig en extra duurzaam zijn, en scheepvaartbedrijven die echt uitblinken. Wij bieden klanten die bij ons komen voor scheepsfinanciering een speciaal tarief als hun schepen een Green Award certificaat hebben . Toen wij een relatie aangingen met Arcadia Shipmanagement, wisten we dat we in zee gingen met een eersteklas scheepvaartmaatschappij met een zeer goede naam op het gebied van veiligheid en milieu. Arcadia Shipmanagement is een internationale speler die zich specialiseert in olietransport en goed bekend staat in de sector wereldwijd. “Hun inzet voor het maritieme milieu en het welzijn van mensen is buitengewoon”, aldus Jan Fransen, Executive Director van Green Award. “Het bedrijf voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en de dienstverlening is zeer betrouwbaar . Daarom heeft deze onderneming het certificaat Green Award dubbel en dwars verdiend.”

Zie voor meer informatie over Arcadia Shipmanagement de website.

Zie voor meer informatie over de Green Award Foundation de website.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top