donderdag, juni 27, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Samsung Gear 360 vanaf 10 juni verkrijgbaar in Nederland
Samsung Gear 360 vanaf 10 juni verkrijgbaar in Nederland

Samsung Gear 360 vanaf 10 juni verkrijgbaar in Nederland

  • Nederland
  • Moeiteloos zelf 360-graden foto's en video’s maken, bekijken en delen Altijd glasheldere beelden, ook bij weinig licht Door koppeling met smartphone eenvoudig delen en live bekijken
  • Samsung
  • pers.nl@samsung.com

Op 10 juni start Samsung in Nederland met de verkoop van de Gear 360, een 360-graden camera waarmee je plekken en belevenissen levensecht vastlegt en deelt via sociale media. Zo houd je vakantieherinneringen en andere mooie momenten extra tastbaar. De bolvormige camera is compact en daarmee eenvoudig mee te nemen op reis. Geschikt voor privégebruik, maar zakelijk ook goed inzetbaar. Door de koppeling met je smartphone is virtual reality-content creëren en delen eenvoudiger dan ooit.

“Met technologie maken wij levens gemakkelijker en leuker”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. “Dat doen we al langer met verschillende edities van de Gear VR, en nu geven we iedereen met de Gear 360 de mogelijkheid zelf virtual reality content te creëren en te delen. Kijk je de 360-graden foto’s en video’s terug met de Gear VR, dan is het écht alsof je weer middenin die belevenis zit. Zo geven we aan het delen van vakantie-ervaringen en spannende belevenissen een heel nieuwe dimensie.”

De Samsung Gear 360 is uitgerust met twee fisheye-lenzen, allebei voorzien van een 15 megapixel sensor. Zo maak je 360-graden video’s in hoge resolutie (3840×1920) en je 360-graden foto’s bieden professionele 30 megapixel kwaliteit. Bovendien verzorgt de camera in elke situatie hoogkwalitatieve beelden, zelfs bij weinig licht.

De bolvormige Gear 360 is compact en daardoor makkelijk mee te nemen. Zo maak je waar je maar wilt 360-graden foto’s en video’s. Je kunt de Gear 360 synchroniseren met je Samsung smartphone en de content tijdens de opname live bekijken. Ook deel je door de link met je smartphone beelden eenvoudig via Facebook, YouTube en Google Street View.

De Gear 360 wordt standaard geleverd met een gebruiksvriendelijk statief. De camera is op dit moment te gebruiken met de Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 en Galaxy S6 edge.

De Gear 360 is vanaf 10 juni in Nederland beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van € 349,-.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top