zaterdag, augustus 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Sani-bouw digitaliseert de badkamershowroom
Sani-bouw digitaliseert de badkamershowroom

Sani-bouw digitaliseert de badkamershowroom

  • Nederland
  • Sani-Bouw introduceert de digitale badkamershowroom waarmee vrijwel het gehele vernieuwingsproces van de badkamer of het toilet, op afstand ingevuld kan worden. Ter zake kundig advies en gratis 3D badkamerontwerpen worden gecombineerd met het ruime online aanbod en de aantrekkelijke prijsstellingen van een webwinkel. Ruim zeventig, door Nederland verspreide, klus- en installatiebedrijven zorgen voor hetgeen op locatie onvermijdelijk is: het uitvoeren van renovatie- en montagewerkzaamheden.
  • Badkamer ontwerpen
  • Sani-bouw
  • http://www.sani-bouw.nl
  • info@sani-bouw.nl

Het online aankopen van sanitair of installatiematerialen is vandaag de dag niets nieuws meer, maar de dienstverlening beperkt zich hierbij vaak tot het verkopen van losse producten of materialen zonder samenhangend geheel. Bij het renoveren van de badkamer of het toilet komt echter veel meer kijken dan enkel deze online aankopen. Gedegen advies, het maken van passende ontwerpen en het vakkundig installeren zijn onderdelen die in grote mate bijdragen aan het tot stand komen van het eindresultaat: een fraaie badkamer of toilet waar men jarenlang plezier aan kan beleven.

Sani-Bouw heeft al deze belangrijke elementen bij elkaar gebracht in een online digitale badkamershowroom waar, met kennis van (installatie)materialen en mogelijkheden, advies wordt gegeven. Ook het, op basis van de wensen van de klant, creëren van gratis 3D badkamer ontwerpen is een onderdeel van de services van Sani-bouw. Dit maatwerk resulteert uiteindelijk in een definitief ontwerp dat de basis vormt voor het selecteren van het bijpassende sanitair, de installatiematerialen en de eventuele benodigde wand- en vloertegels.

De webwinkel van Sani-Bouw biedt hiertoe meer dan voldoende mogelijkheden en vormt ook de koppeling met hetgeen op locatie onvermijdelijk is: de vakman om de hoek die installatie- en montagewerkzaamheden kan uitvoeren. Deze lokale klus- en installatiebedrijven staan voor vakmanschap en kwaliteit en zijn als geen ander in staat om een dergelijke renovatie uit te voeren en naar volledige tevredenheid op te leveren. Ook kunnen zij de montage verzorgen van iedere aankoop uit de webwinkel, of het nu een kraan, accessoires voor het toilet of een compleet badkamermeubel is.

Over Sani-Bouw

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top