vrijdag, april 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / SAP door Gartner gepositioneerd in het 2017 Magic Quadrant voor multichannel campagnemanagement
SAP door Gartner gepositioneerd in het 2017 Magic Quadrant voor multichannel campagnemanagement

SAP door Gartner gepositioneerd in het 2017 Magic Quadrant voor multichannel campagnemanagement

  • Nederland
  • SAP, aanbieder van omnichannel customer engagement- en commerce-oplossingen, is met SAP® Hybris® door Gartner Inc. als leider gepositioneerd in het 2017 Magic Quadrant voor multichannel campagnemanagement*. Het rapport beoordeelde 22 aanbieders van multichannel campagnemanagement-oplossingen op de volledigheid van hun visie en het vermogen om deze uit te voeren.
  • SAP Hybris
  • saphybris@marcommit.nl

Gartner stelt in het rapport: “De markt van Multichannel Campagne Management (MCCM) bestaat uit aanbieders die klantbetrokkenheid en marketingcontent orkesteren richting individuen en segmenten via meerdere kanalen. Denk hierbij aan kanalen als websites, mobile, e-mail, social, programmatic advertising, call centers en direct mail.”

“Marketeers moeten tegenwoordig in staat zijn om complexe campagnes feilloos uit te rollen over verschillende klantsegmenten en uiteenlopende kanalen”, vertelt Mark de Bruijn, Senior Director & Head of EMEA Marketing bij SAP Hybris. “Dat wij als een leider zijn gepositioneerd in Gartner’s Magic Quadrant voor multichannel campagnemanagement is het bewijs dat onze investeringen aansluiten op de wensen van marketingprofessionals. Zij hebben behoefte aan high performance marketingoplossingen die integreren met frontoffice applicaties.” De oplossingen maken deel uit van het SAP Hybris Commerce Cloud portfolio, het SAP Hybris Sales Cloud portfolio en het SAP Hybris Service Cloud portfolio.

Volgens het rapport: “De leiders presteren structureel aanzienlijk beter op het gebied van overkoepelend campagnemanagement voor zowel basis als geavanceerde campagnes en voor integratie met digitale marketing. Zij hebben grote zichtbaarheid in de markt, een hoge marktpenetratie, naadloze aansluiting op de marktvraag en een strategische visie op de groei van de MCCM-markt. Het volledige rapport kan hier worden gedownload.

Over het Magic Quadrant
Het Magic Quadrant van Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of services aan die zijn opgenomen in de onderzoekspublicaties. Ook adviseert Gartner technologiegebruikers niet om alleen de leveranciers te kiezen met de hoogste ratings of andere omschrijvingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bevatten de mening van het onderzoeksinstituut en zijn geen feitelijke verklaring. Gartner geeft geen garanties, expliciet of impliciet, betreffende deze research, ook niet over de handelskwaliteiten of geschiktheid voor een bepaald doel.

*Gartner, “Magic Quadrant for Multichannel Campaign Management” door Adam Sarner, Mike McGuire, Jennifer Polk, Noah Elkin, 11 april 2017.

——–

Over SAP Hybris
SAP Hybris software biedt omnichannel klantbetrokkenheid- en verkoopoplossingen die organisaties in staat stellen om real-time en gedetailleerd beeld van de klant te geven, klanten een meer impactvolle en relevante ervaring te leveren en meer producten, diensten en digitale content te verkopen via elk touchpoint, kanaal en apparaat. Met customer data management, context gedreven marketingtools en gebundelde verkoopprocessen, heeft SAP Hybris enkele van ’s werelds grootste organisaties geholpen om een winstgevend klantenbestand te werven, te behouden en uit te breiden. De SAP Hybris software oplossingen voor customer engagement en commerce geven organisaties het fundament, framework en tooling om een holistische klantweergave te creëren via verschillende kanalen. Hiermee wordt betrokkenheid van klanten vereenvoudigd en worden complexe bedrijfsproblemen opgelost. Meer informatie is beschikbaar via www.hybris.com of volg SAP Hybris op twitter via @saphybris.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top