vrijdag, december 6, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / SCENESCONNECTED4 heeft
SCENESCONNECTED4 heeft

SCENESCONNECTED4 heeft

  • Nederland
  • Maastricht – ScenesConnected4 heeft wederom een zeer bijzondere locatie gezocht en gevonden. Het festival vindt plaats op het SC terrein, in het laatste weekend van juni. Het allereerste Nederlandse crowdsourced art festival. Het festival onderscheidt zich door de organisatievorm, het aanbod binnen het festival en de locatie. Een spannende editie, want dit jaar wordt er geïnitieerd vanuit een nieuwe organisatiestructuur en wordt er nog meer ingezet op verbreding en verbinding doelgroep. Het is het jaar dat het aanbod van theater en dans een groei doormaakt. Een editie waar er verassende, spannende en creatieve zaken gebeuren nog vooraf de start van het festival.
  • Communicatie ScenesConnected
  • www.scenesconnected.eu
  • nanon@scenesconnected.nl

Om het helemaal naar eigen hand te kunnen zetten is het rubber resources terrein aan de Cabergerweg / Lage Frontweg per direct omgedoopt tot SC terrein.
Het terrein met de hoge toren. Zichtbaar voor Maastricht, de city en de deelnemers. waar groepen & individuen, hun eigen creatief enthousiasme kunnen uiten.

Het festivalinitiatief is erop gericht om creatievelingen deelnemer te laten worden en de  mogelijkheid geboden om zelf inhoud aan het festival te geven. Het SC4-team zorgt ervoor dat het aanbod van de muziek, theater en kunst, de catering, de vormgeving, een echt festivalgevoel, voor jong en oud, op hoog niveau wordt ingezet.

De organisatie bestaat vanaf dit jaar door het SC4-team; de club van 10, een groep die-hards die voorgaande jaren de grote areas hebben gehost en nu samen het festival in goede banen leiden.
Vooraf is een beetje concept, maar vooral een kader. Sander: “Dit is de setting die ik met het Solar weekend heb beoogd, toen ik nog eigenaar van Extrema was. Het is een pure, vernieuwende vorm toepasbaar in elk bedrijf.”

Het publiek wordt dit jaar nog meer geprikkeld door mee te denken en mee te stemmen via de festivalsite en facebook, waarmee ze bijzondere cadeautjes kunnen verdienen, maar vooral ook geven en sharen. Ondanks dat SC probeert de ticketprijs laag te houden, 12,50 euro voor de zaterdag, gaat het festival voor de eerste keer werken met speciale ticketacties.

De open avonden, voor eventuele deelnemers en een ieder met goede, maffe, mooie, misschien wel uitvoerbare ideeën, vinden maandelijks plaats vanaf mei. Vanaf juni zijn deze avonden wekelijks. Via facebook en de festivalsite worden geïnteresseerden op de hoogte gehouden van plek, tijd, planning.
SC4 belooft weer een spektakel te worden. Niet alleen de zaterdag, ook de vrijdag en zondag worden meegenomen in de programmering. Waarbij de zondag vooral gericht is op families in alle creaties.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top