zondag, november 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Schilderen op de Ravenhorst Diepenheim
Schilderen op de Ravenhorst Diepenheim

Schilderen op de Ravenhorst Diepenheim

  • Nederland
  • De Ravenhorst organiseert deze zomer twee gezellige schilderweekenden in de prachtige idyllische omgeving van het Twentse dorpje Diepenheim. Een weekend voor zowel beginners als gevondenen, waarin creativiteit en gezelligheid samen gaan.
  • diepenheim
  • De Ravenhorst
  • www.ravenhorstrecreatie,nl
  • ravenhorst.creatief@outlook.com
  • SCHILDEREN OP DE RAVENHORST (1)

De Ravenhorst organiseert deze zomer twee gezellige schilderweekenden in de prachtige idyllische omgeving van het Twentse dorpje Diepenheim. Een weekend voor zowel beginners als gevondenen, waarin creativiteit en gezelligheid samen gaan.

Onder leiding van kunstenares Annuska Jaspers gaan we op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur samen aan de slag met verschillende materialen en technieken. Afhankelijk van het weer kunnen de activiteiten binnen of buiten plaatsvinden.

Data:

9 en10 augustus 2014

23 en 24 augustus 2014

U heeft de mogelijkheid te kamperen op het terrein van De Ravenhorst of te overnachten één van de sfeervol ingerichte bungalows.

Interesse of vragen?

ravenhorst.creatief@outlook.com

tel. 06-14100097 (b.g.g. 06-21915216)

www.ravenhorstrecreatie.nl

Over Ravenhorst Recreatie

p de grens van Achterhoek en Twente, direct aan de Schipbeek, midden in de natuur en toch maar 2 km van het kunstenaarsstadje Diepenheim ligt onze camperpleisterplaats de Ravenhorst. Daarnaast kunnen we u 3 volledig gerenoveerde luxe vakantiehuizen aanbieden. In de directe omgeving vind u schitterende wandel- en fietsroutes. De sportvisser kan zijn hart en vis ophalen in de Schipbeek. In het aangrenzende vogelbroedgebied zijn vele vogels te spotten.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top