zondag, juli 12, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Scholengroep Sint-Leo Hemelsdaele: Aanstelling nieuwe directeur eerstegraadsschool
Scholengroep Sint-Leo Hemelsdaele: Aanstelling nieuwe directeur eerstegraadsschool

Scholengroep Sint-Leo Hemelsdaele: Aanstelling nieuwe directeur eerstegraadsschool

  • Belgie
  • De Raad van Bestuur van de vzw Hemelsdaele Sint-Leo heeft in haar vergadering van woensdag 17 juni 2015 de heer Pascal Craeye verkozen tot directeur van de eerstegraadsschool Sint-Leo – Hemelsdaele, Potterierei 11, 8000 Brugge. (= 1ste en 2de jaar secundair onderwijs)
  • vzw Hemelsdaele – Sint-Leo
  • http://www.hemelsdaele.be
  • info@sintleohemelsdaele.be

De heer Pascal Craeye, 52 jaar en leraar wiskunde, fysica en economie. Hij startte zijn lesopdracht in 1984 in het Sint-Jozefslyceum te Knokke-Heist. Hij was daarna 14 jaar leraar wiskunde, economie en informatica aan het Sint-Leocollege. Hij was er ook ICT-coördinator.

In 2001 werd hij praktijklector aan de KHBO – Lerarenopleiding Brugge en coördinator van het Regionale Expertise Netwerk West-Vlaanderen dat voorzag in nascholing en ondersteuning voor het pedagogisch gebruik van ICT in het onderwijs.

In 2007 stapte Pascal Craeye over naar KlasCement.net, het Vlaamse leermiddelennetwerk. Hij was er ook bestuurslid van EduCentrum vzw die het project coördineerde.

Vanaf 2013 werd KlasCement uit handen gegeven aan het Ministerie van Onderwijs en Vorming. Momenteel coördineert Pascal Craeye als gedetacheerd leerkracht KlasCement binnen de afdeling communicatie van het Departement Onderwijs en Vorming. Hij bouwt er mee aan een groeiend netwerk van leraren. Het netwerk van 87 000 leden verzamelde tot op heden meer dan 38 000 goede praktijkvoorbeelden die door leraren ingestuurd worden. Het staat daarmee aan de top in Europa.

De nieuwe schooldirecteur woont in Dudzele, is gehuwd en heeft 5 kinderen waarvan de jongste leerling is aan het Sint-Leocollege.

De heer Pascal Craeye wordt door het schoolbestuur, directie, leerkrachten en personeel veel succes toegewenst in zijn nieuwe opdracht.

In de komende dagen zal het schoolbestuur ook het volledige directieteam voorstellen terwijl de investeringsplanning wordt gefinaliseerd om het nieuwe schooljaar optimaal aan te vatten.

Namens het schoolbestuur,

Johan Van Gool, Voorzitter

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top