zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Science in the city – tentoonstelling Bayer 100 jaar in Nederland
Science in the city – tentoonstelling Bayer 100 jaar in Nederland

Science in the city – tentoonstelling Bayer 100 jaar in Nederland

  • Nederland
  • Voor Bayer is 2013 een bijzonder jaar, precies een eeuw eerder opende het bedrijf zijn eerste vestiging in Nederland.
  • Bayer BV
  • http://www.bayer.nl
  • info@bayer.nl

Dit 100 jarig bestaan wordt gedurende het hele jaar gevierd met verschillende evenementen. Zo ook op het Museumplein in Amsterdam waar het publiek een kijkje in de wereld van de wetenschap kan nemen. Daar is van 27 juni t/m 18 juli 2013 een educatieve fototentoonstelling te zien waarin de bezoeker op spectaculaire wijze wordt meegenomen in de wondere wereld van de wetenschap.

Dr. Markus Arnold, Senior Bayer Representative Benelux “Met deze tentoonstelling willen wij ter gelegenheid van onze 100ste verjaardag op een beknopte, visuele manier informatie geven over wetenschappelijke thema’s die met gezondheid, voeding en klimaat te maken hebben. Onderwerpen die tot Bayer’s kernactiviteiten behoren en die de missie van ons bedrijf ‘Science For A Better Life’ zichtbaar maken.”

De tentoonstelling bestaat uit 20 zeer bijzondere veelal microscopische foto’s met een tekstuele uitleg. Deze borden met een formaat van 3 x 2 meter staan van 27 juni t/m 18 juli verspreid over het gehele Museumplein en een bezoek is voor iedereen vrij toegankelijk. De foto’s verbeelden o.a. een animatie van het hart of van een griepvirus, de bezoeker ziet waaruit het menselijk netvlies bestaat en hij komt meer te weten over malaria en innovatieve kunststoffen.

Bayer: Science For A Better Life
Bayer is een wereldwijd opererende onderneming met kernactiviteiten op het gebied van gezondheid, landbouw en hoogwaardige materialen. Bayer is een onderneming van uitvinders en een trendsetter in onderzoeksintensieve domeinen. Bayer wil met zijn producten en diensten de mens tot nut zijn en bijdragen tot een hogere levenskwaliteit. Tegelijkertijd creëert Bayer waarde via innovatie, groei en hoog winstpotentieel. Het concern staat voor duurzame ontwikkeling en erkent zijn rol als sociaal en ethisch verantwoordelijke ‘corporate citizen’. In het boekjaar 2012 telde Bayer ongeveer 110 500 medewerkers en bedroeg de omzet 39.8 miljard euro. De investeringen bedroegen 2 miljard euro en de R&D-uitgaven 3 miljard euro.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top