vrijdag, september 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / SCOPE biedt managementrapportages op iPad met mobile dashboard app ‘ReportPlus’
SCOPE biedt managementrapportages op iPad met mobile dashboard app ‘ReportPlus’

SCOPE biedt managementrapportages op iPad met mobile dashboard app ‘ReportPlus’

  • Nederland
  • De CRM-software (Customer Relationship Management) ontwikkelaar SCOPE marketing technology b.v., maakt het met haar managementinformatie-systeem, SCOPE Analytical CRM, nu ook mogelijk om managementrapportages via de intelligence dashboard app ‘ReportPlus’ te tonen op de iPad. Met deze koppeling moet het product aantrekkelijker worden gemaakt voor zakelijke iPad gebruikers.
  • rapportages op iPad
  • SCOPE marketing technology b.v.
  • http://www.scope.nl
  • marketing@scope.nl
  • SCOPE marketing technology (SMT) is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van CRM software. Sinds 1987 is SMT actief in het ontwikkelen en verkopen van systemen voor een effectieve ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing–, verkoop– en serviceprocessen. Daarnaast verzorgt SMT de bijbehorende werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, installatie en implementatie, opleidingen en support services. Gebruikers van SCOPE CRM behoren tot de top van de Nederlandse markt en zijn actief in sectoren als financiële dienstverlening, overheid, onderwijs & gezondheidszorg, handel & industrie, media & communicatie en overige zakelijke dienstverlening. Met branchespecifieke oplossingen heeft SMT inmiddels een bestand weten op te bouwen van ruim 8000 eindgebruikers.

De CRM-software (Customer Relationship Management) ontwikkelaar SCOPE marketing technology b.v., maakt het met haar managementinformatie-systeem, SCOPE Analytical CRM, nu ook mogelijk om managementrapportages via de intelligence dashboard app ‘ReportPlus’ te tonen op de iPad. Met deze koppeling moet het product aantrekkelijker worden gemaakt voor zakelijke iPad gebruikers.

SCOPE Analytical CRM is een add-on product op het SCOPE CRM-systeem. Met deze add-on kunnen gegevens uit de database van het CRM-systeem worden ontsloten in onder andere Microsoft Excel, Powerpoint en Business Objects in de vorm van managementanalyses en -rapportages. Deze analyses en rapportages kunnen nu ook worden getoond op de iPad via de mobile business intelligence dashboard app ‘ReportPlus’ van Infragistics Business Solutions inc.

Het managementinformatie-systeem is gebaseerd op standaard kubussen die informatie bevatten uit de CRM database. Deze kubussen kunnen (zelf) eenvoudig worden verbonden met ReportPlus. Hierdoor kunnen de rapportages vanuit SCOPE Analytical CRM worden opgevraagd en bekeken met de app op de iPad. Dit kan een handige functionaliteit zijn om, bijvoorbeeld tijdens zakelijk overleg, managementinformatie met een paar klikken op de iPad beschikbaar en inzichtelijk te hebben.

Gebruikers van SCOPE Anlytical CRM kunnen de koppeling zelf gratis installeren. Hiervoor dient echter wel ReportPlus te worden aangeschaft voor €89,99 in de App Store. SCOPE heeft voor de installatie van de connectie een handleiding beschikbaar gesteld op de website.

Over SCOPE

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top