zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / SCOPE marketing technology b.v. opnieuw Microsoft Gold Partner in 2015
SCOPE marketing technology b.v. opnieuw Microsoft Gold Partner in 2015

SCOPE marketing technology b.v. opnieuw Microsoft Gold Partner in 2015

  • Nederland
  • SCOPE marketing technology b.v. heeft opnieuw de Microsoft Gold Partner status behaald in de categorie ‘Application Development’. Deze partnerstatus geeft aan dat SCOPE het hoogste niveau van competentie en ervaring met Microsoft technologieën in huis heeft en daarmee tot de top 5% van het ecosysteem van Microsoft behoort.
  • microsoft gold partner
  • SCOPE marketing technology b.v.
  • http://www.scope.nl
  • marketing@scope.nl
  • SCOPE marketing technology (SMT) is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van CRM software. Sinds 1987 is SMT actief in het ontwikkelen en verkopen van systemen voor een effectieve ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing–, verkoop– en serviceprocessen. Daarnaast verzorgt SMT de bijbehorende werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, installatie en implementatie, opleidingen en support services. Gebruikers van SCOPE CRM behoren tot de top van de Nederlandse markt en zijn actief in sectoren als financiële dienstverlening, overheid, onderwijs & gezondheidszorg, handel & industrie, media & communicatie en overige zakelijke dienstverlening. Met branchespecifieke oplossingen heeft SMT inmiddels een bestand weten op te bouwen van ruim 8000 eindgebruikers.

De filosofie van SCOPE is om CRM producten te ontwikkelen die naadloos aansluiten op Microsoft producten zoals Microsoft Word en Microsoft Outlook en dat de SCOPE CRM producten optimaal functioneren in Microsoft omgevingen. Met de Microsoft Gold Application Development Competency wil de CRM-leverancier extra invulling geven aan deze belofte. Daarnaast wordt deze status gebruikt als een vorm kwaliteitsborging voor klanten van SCOPE.

Volgens Alexander Megens, o.a. verantwoordelijk voor partnermanagement bij SCOPE, heeft het behouden van de Microsoft Gold Partner status een grote toegevoegde waarde: “Met de vernieuwing van onze gold partner status laten wij aan onze klanten zien dat onze producten en enkele van onze bedrijfsprocessen door Microsoft van het hoogste niveau zijn bevonden.” Daarnaast geeft SCOPE aan dat het ontwikkelingsplatform van Microsoft een solide fundament biedt voor nieuwe ontwikkelingen. De CRM-leverancier wil hiermee haar software-oplossingen sneller en gemakkelijker gaan integreren met andere toepassingen om beter te kunnen inspelen op specifieke wensen van klanten.

Over SCOPE

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top