dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Sea Ray kiest Awlgrip van AkzoNobel voor nieuwe luxejachten
Sea Ray kiest Awlgrip van AkzoNobel voor nieuwe luxejachten

Sea Ray kiest Awlgrip van AkzoNobel voor nieuwe luxejachten

  • Nederland
  • AkzoNobel’s Awlgrip brand selected for Sea Ray’s new luxury yachts Sea Ray, 's werelds toonaangevende fabrikant van exclusieve pleziervaartuigen variërend van 18 tot 65 voet, koos AkzoNobels topmerk Awlgrip tot voorkeursleverancier van topcoats.
  • Akzo Nobel N.V.
  • http://www.akzonobel.com
  • media.relations@akzonobel.com
  • https://www.akzonobel.com/nl/news_center/news/nieuws_persberichten/2014/sea_ray_kiest_awlgrip_van_akzonobel_voor_nieuwe_luxejachten.aspx

De aankondiging volgde op de recente onthulling van de L650 Fly – het vlaggenschip van de nieuwe L-Class luxejachten van Sea Ray – dat voorzien is van een Awlcraft SE metallic aflaklaag in Aurora Gold.

“Elke vierkante centimeter van een L-Class jacht is ontworpen met maar één doel – de perfecte balans tussen stijl en inhoud”, aldus Ron Berman, Vice-President Product Development & Engineering van Sea Ray. “In elk stadium werden weloverwogen beslissingen genomen, waaronder het gebruik van Awlgrip. Dit om er zeker van te zijn we dat we niet alleen een schip bouwen, maar ook zorgen voor een betere vaarbeleving”.

Conrad Keijzer, lid van het Executive Committee van AkzoNobel, verantwoordelijk voor Performance Coatings, voegde hieraan toe: “Als toonaangevende leverancier van verf en coatings verleggen wij constant de grenzen van esthetiek en functionaliteit en we zijn verheugd om te mogen samenwerken met een gerenommeerde onderneming zoals Sea Ray”.

“Onze toonaangevende OEM-coatings zijn leverbaar in een brede waaier van briljante kleuren, zodat bootdealers hun klanten creatieve ontwerpen kunnen bieden met de grootst mogelijke keuze. Ook voegen de coatings belangrijke functionaliteit toe aan oppervlakken, waardoor ze de levensduur van het schip verlengen en waarde toevoegen aan de producten van onze klanten”.

Awlcraft SE is een revolutionaire sneldrogende topcoat. Awlcraft SE is verkrijgbaar in speciale kleuren, met onder meer metallic en effectlakken, en kan worden gerepareerd en gepolijst zonder nadelige invloed op de prestaties.

Fred Daoust, General Manager van AkzoNobels jachtcoatings in Noord-Amerika zei het volgende over de samenwerking met Sea Ray: “Wij verheugen ons op deze kans om samen te werken met Sea Ray en we zijn erg blij met het eindresultaat op de L650 Fly”.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top