vrijdag, augustus 23, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Secretaressedag: gratis vaartocht aan boord van de Stedemaeght!
Secretaressedag: gratis vaartocht aan boord van de Stedemaeght!

Secretaressedag: gratis vaartocht aan boord van de Stedemaeght!

  • Nederland
  • De derde donderdag van april, oftewel: Secretaressedag! Dé dag om alle secretaresses van Nederland eens flink in het zonnetje te zetten. Dat laat NAUPAR zich geen twee keer vertellen! Wij hebben een leuke weggeefactie bedacht: een gratis vaartocht naar Urk, Volendam of Hoorn aan boord van de luxe Stedemaeght, voor twee personen!
  • NAUPAR
  • www.naupar.nl
  • webteam@naupar.com

De derde donderdag van april, oftewel: Secretaressedag! Dé dag om alle secretaresses van Nederland eens flink in het zonnetje te zetten. Dat laat NAUPAR zich geen twee keer vertellen! Wij hebben een leuke weggeefactie bedacht: een gratis vaartocht naar Urk, Volendam of Hoorn aan boord van de luxe Stedemaeght, voor twee personen!

Secretaressedag
Secretaressedag wordt al jarenlang gevierd en valt – in de Benelux – steevast op de derde donderdag van april. Dit is dé dag om uw secretaresse in het zonnetje te zetten. En dat is belangrijk, want zonder een goede secretaresse houdt u uw bedrijf niet draaiende. Oorspronkelijk komt de secretaressedag uit Amerika en ‘pas’ in 1989 is deze dag in Nederland geïntroduceerd.

Gratis vaartocht
Ook NAUPAR vindt het belangrijk om de waardering voor secretaresses te uiten. Vandaar dat wij het voor álle secretaresses in Nederland mogelijk maken om te profiteren van onze leuke weggeefactie: een gratis vaartocht aan boord van de prachtige Stedemaeght. Stap aan boord en zet koers naar Urk, Volendam of Hoorn. Extra leuk: de secretaresse mag één iemand gratis meenemen! Wordt dat een partner, kind of wellicht wel de baas?

Werkwijze

  • U kiest een vaartocht
  • U klikt op de oranje knop ‘Boeken’
  • U vult in het opmerkingen-vak de actiecode SECRETARESSEDAG in
  • De Stedemaeght neemt contact met u op

 

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top