maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Senseo® Sarista introduceert hervulbare bean-funnel
Senseo® Sarista introduceert hervulbare bean-funnel

Senseo® Sarista introduceert hervulbare bean-funnel

  • Nederland
  • SENSEO® SARISTA introduceert een bean-funnel die is na te vullen met koffiebonen naar eigen keuze. Op deze manier kunnen consumenten zelf kiezen welke koffiebonen ze gebruiken om in een handomdraai een heerlijke kop verse bonenkoffie met het Senseo Sarista bean-funnel systeem te maken.
  • Koninklijke Philips Electronics N.V.
  • http://www.philips.nl
  • nanda.huizing@philips.com
  • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2014/20140825-Senseo-Sarista-introduceert-hervulbare-bean-funnel.wpd#.U_uKE_l_vHk

De hervulbare bean-funnel is vanaf 25 augustus aanstaande verkrijgbaar via onder andere www.de.nl/shop en www.philipsstore.nl. Voor het volledige overzicht van de verkooppunten, zie www.senseosarista.nl/beanfunnels. Met de hervulbare bean-funnels blijft het mogelijk één of twee kopjes óf een hele kan verse bonenkoffie te zetten. Of eenvoudig te switchen van blend, in een handomdraai.

500 gram koffiebonen gratis

De consumentenadviesprijs van een verpakking met twee hervulbare Senseo Sarista bean-funnels is € 9,99. Bij aankoop krijgen consumenten een coupon cadeau voor een gratis zak D.E Aroma Variatie of L’OR EspressO koffiebonen van 500 gram, ter waarde van € 6,99*.

Meer informatie, inclusief de verkooppunten van de hervulbare bean-funnel, is te vinden op www.senseosarista.nl/beanfunnels.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top