vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Sensostep boxspring: comfort en volledige verstelbaarheid
Sensostep boxspring: comfort en volledige verstelbaarheid

Sensostep boxspring: comfort en volledige verstelbaarheid

  • Nederland
  • Inspelend op de veranderende oudedagsvoorzieningen zorgt de SensoStep boxspring voor een verhoogde comfort waarbij de zorg thuis kan worden gehaald door de verstelbare functies.
  • Boxspringfabriek
  • http://www.boxspringfabriek.nl
  • info@boxspringfabriek.nl
  • folder-sensostep-boxspring

De laatste jaren is erg veel veranderd voor onze oude oudedagsvoorzieningen. In tegenstelling tot vroeger is een plekje in een verzorgingshuis niet meer vanzelfsprekend. Als oplossing wordt er steeds vaker voor gekozen om het leefgemak thuis te verbeteren om in ieder geval zo lang mogelijk in de vertrouwde thuissituatie te kunnen blijven. Daarmee samenhangend kunnen thuis aanpassingen worden gedaan om het thuis verzorgen mogelijk te maken. Het hebben van een comfortabel gevoel in een vertrouwde omgeving. Onze Sensostep boxspring sluit hier op aan door het gewenste gemak aan te bieden waarbij de zorg naar huis kan worden gehaald.

Sensostep-boxspring-verstelbaar

Haal gemak en verzorging in huis

De Sensostep boxspring beschikt over een stabiele hoog-laag functie waardoor thuisverzorging aanzienlijk wordt vergemakkelijkt. Daarnaast beschikt de Sensostep boxspring over een elektrische rug, en -voetverstelling die het mogelijk maakt om het bed aan uw voeteind of rugzijde af te stemmen op uw voorkeuren. Met een Sensostep boxspring kunt u een stukje verzorging in huis halen. Door de verstelbaarheid kunnen zorgtaken eenvoudig worden uitgevoerd. Naast de basisfuncties kan er ook voor worden gekozen om de relaxfuncties te gebruiken. Met een druk op de knop zet u de boxspring in de superrelax fauteuil wat u comfort en ontspanning geeft tijdens bijvoorbeeld het tv kijken of lezen.

Voor iedereen een passende uitvoering

De Sensostep boxspring is in verschillende uitvoeringen beschikbaar waardoor deze aansluit op uiteenlopende behoeftes. Naast de standaard variant is de Sensostep boxspring ook beschikbaar in een traditionele uitvoering met een houten ombouw en lattenbodem. Met het oog op een verhoogde veiligheid zijn er voor beide varianten ook zijhekjes verkrijgbaar. Een tussenvariant is de hybride versie welk aan één kant uit een Sensostep boxspring bestaat en aan de zijde kant een verstelbare of vlakke standaard boxspring kan worden geplaatst. Naast de 2-persoons variant kan de Sensostep boxspring ook worden geleverd in een 1-persoons versie.

» Kijk voor alle foto’s, productspecificaties en mogelijkheden op de Sensostep boxspring pagina.

Over Boxspringfabriek

De lancering van de Sensostep boxspring in al haar varianten en met al haar functies is mogelijk vanwege de maak in onze eigen onze boxspringfabriek. We bestempelen onszelf dan ook als een traditionele fabriek die op ambachtelijke wijze boxsprings volledig met de hand maakt, geheel naar wens van de klant, in zowel afmeting als uitstraling. We streven er naar om zo dicht mogelijk bij de klant staan om zodoende aan specifieke wensen te kunnen voldoen. Daarom leveren wij rechtstreeks uit onze eigen Boxspringfabriek. Onze klanten hebben daarom met de bron te maken wat zich ook uit in een professionele en tegelijkertijd ook persoonlijke dienstverlening. Klanten willen namelijk bij de aanschaf van een boxspring kunnen rekenen op vergaande expertise.

» Altijd al gezocht naar een boxspring met dergelijke functies? Wilt u meer weten over de verstelbare Sensostep boxspring? Stel ons al uw boxspring vragen.

Over Boxspringfabriek

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top