dinsdag, oktober 19, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Sensus BPM App: Één BPM App voor Windows tablets en PC’s
Sensus BPM App: Één BPM App voor Windows tablets en PC’s

Sensus BPM App: Één BPM App voor Windows tablets en PC’s

  • Nederland
  • De hele organisatie betrekken bij procesmanagement, een wens van iedere organisatie. Sensus BPM App voor Windows, een gebruiksvriendelijke BPM app om processen te modelleren, maakt dit mogelijk. De succesfactor zit in het nieuwe besturingssysteem Windows 10, waarin app’s gebruikt kunnen worden op zowel tablets als PC’s. Daarmee wordt procesmanagement geen ‘eilandje’ meer, maar iets van de hele organisatie.
  • Sensus BPM App tegel1
  • Sensus-methode
  • www.sensus-software.nl
  • info@sensus-methode.nl
  • Neem voor meer informatie contact op met: Eileen Samsom van Sensus-methode. tel.: +3188-8887777 e-mail: e.samsom@sensus-methode.nl MAARSSEN, 1 oktober 2015 –

In mei 2015 heeft Sensus-methode de Windows app ‘Process Modeller’, reeds 150.000 downloads wereldwijd, overgenomen van Diffusio Novarum. Sensus-methode heeft hiermee een nieuw product aan haar BPM software-aanbod toegevoegd: Sensus Business Process Modeller App (Sensus BPM App). Belangrijkste reden was de komst van Windows 10, één besturingssysteem voor alle Windows apparaten, dat volgens Microsoft inmiddels al op meer dan 75 miljoen systemen wereldwijd draait. Microsoft en Sensus-methode boren hiermee een nieuwe hele grote markt aan van organisaties met Windows besturingssystemen, die vanaf nu zeer laagdrempelig aan de slag kunnen met BPM. Sensus-methode maakt procesmanagement aantrekkelijker en toegankelijker voor zowel werkvloer als management.

Sensus BPM App voor Windows
Sensus BPM App is gebruiksvriendelijke app om professionele procesflows te tekenen en processen te beschrijven, verbeteren en delen met collega’s. Doelgroep van de app is procesmanagers, projectleiders en leidinggevenden die zich bezighouden met de beschrijving en optimalisatie van bedrijfsprocessen en het visualiseren van nieuwe ideeën. De ambitie die Sensus-methode nastreeft na lancering van Sensus BPM App voor Windows, is iedereen een rol te geven in het bouwen van de meest efficiënte concurrerende organisatie. Van kleine zelfstandige tot grote overheidsinstelling of commerciële organisatie.

Sensus Business Process Modeler App is hier te downloaden in de Microsoft Store.

Over Sensus-methode
Sensus-methode BV is gespecialiseerd in het beschrijven, visualiseren en verbeteren van processen. Op deze basis ondersteunt Sensus-methode organisaties bij het inzichtelijk maken en doorlichten van de organisatiestructuur en processen ten behoeve van procesgericht werken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van diverse aanpakken, methodieken en BPM-werkvormen om de processen efficiënter, sneller en beter in te richten.

Meer informatie over Sensus-methode is te vinden op www.sensus-methode.nl.

Over Sensus

Sensus-methode BV is gespecialiseerd in het beschrijven, visualiseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Op deze basis ondersteunt Sensus-methode organisaties bij het inzichtelijk maken en doorlichten van de organisatiestructuur en processen ten behoeve van procesgericht werken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van diverse aanpakken en methodieken om de processen efficiënter, sneller en beter in te richten.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top