zondag, december 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Sensus-methode procesmanagement goes UK
Sensus-methode procesmanagement goes UK

Sensus-methode procesmanagement goes UK

  • Internationale
  • Na succesvolle partnerships te hebben gesloten in België en Curaçao, breidt Sensus-methode BV in hoog tempo haar internationale ambities uit. Op 1 september jl. heeft Sensus-methode BV in de UK een nieuwe krachtige partner gevonden, Intelligent Processes.
  • Sensus-methode BV
  • http://www.sensus-methode.com
  • info@sensus-methode.nl

Naast een uitgebreid netwerk in de UK  biedt deze samenwerking tussen Sensus-methode en Intelligent Processes, met haar kennis van workflow en workflow integratie, een ideale partner om structureel procesimplementatie en -innovatie in de organisatie door te voeren. Door de bundeling van enerzijds de procesmanagementkennis van Sensus-methode met anderzijds de brede ervaring op workflow gebied van Intelligent Processes, is de klant de grote winnaar.

Unieke procesmanagement aanpak

Sensus-methode heeft een unieke aanpak voor procesmanagement ontwikkeld. Sensus-methode gelooft dat de implementatie van procesmanagement alleen succesvol is wanneer men begrip toont en inzicht heeft in de lokale bedrijfscultuur. Om deze reden zoekt Sensus-methode voor haar internationale activiteiten altijd strategische samenwerkingsverbanden met lokale partners. Intelligent Processes is voor Sensus-methode de ideale partner in de UK, gezien hun enorme kennis en ervaring van zowel de lokale als internationale markt.

Een krachtige samenwerking

In het samenwerkingsverband is Sensus-methode verantwoordelijk voor de levering en kennisoverdracht van procesmanagementsoftware en -methodiek en draagt zorg voor juiste toepassing hiervan. Intelligent Processes is, met haar lokale kennis van de markt en de eigen Pasara software, verantwoordelijk voor het begeleiden van organisaties bij het implementeren van succesvol procesmanagement op basis van Sensus-methode. Dit maakt het samenwerkingsverband tot een krachtige gezamenlijke dienstverlening in het succesvol toepassen van organisatieverbeteringen.

Vorige week zijn met het trainen van de Intelligent Processes consultants de eerste stappen gezet in het verder vormgeven en inrichten van de samenwerking.

Over Intelligent Processes

Intelligent Processes heeft partnerships gesloten met Itarus, Intuitive Dashboards, en nu met Sensus-methode BV, om haar aanbod uit te breiden en waarde toe te voegen voor haar klanten. Intelligent Processes biedt, met haar workflow management software en consultancy diensten, de ideale kans om procesmanagement en workflow te integreren.

Over Sensus-methode

Sensus-methode BV is gespecialiseerd in het beschrijven, visualiseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Samen met haar unieke BPM-software biedt het een totaalaanpak voor procesmanagement. Op deze basis ondersteunt Sensus-methode organisaties bij het inzichtelijk maken en doorlichten van de organisatiestructuur en processen ten behoeve van procesgericht werken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van diverse aanpakken en methodieken om de processen efficiënter, sneller en beter in te richten.

Meer informatie over Sensus-methode is te vinden op www.sensus-methode.nl.

Over Sensus

Sensus-methode BV is gespecialiseerd in het beschrijven, visualiseren en verbeteren van bedrijfsprocessen. Op deze basis ondersteunt Sensus-methode organisaties bij het inzichtelijk maken en doorlichten van de organisatiestructuur en processen ten behoeve van procesgericht werken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van diverse aanpakken en methodieken om de processen efficiënter, sneller en beter in te richten.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top