dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Seppe Air Service EASA gecertificeerd
Seppe Air Service EASA gecertificeerd

Seppe Air Service EASA gecertificeerd

  • Nederland
  • Een nieuw succes voor Seppe Air Service. Vanaf nu is de organisatie officieel ATO gecertificeerd en daarmee de eerste en enige vliegschool in Zuidwest-Nederland met deze certificering.
  • Seppe Air Service
  • www.seppe.nl
  • info@seppe.nl

Hoogwaardige kwaliteit in vliegopleidingen

Vliegschool Seppe Air Service mag zich vanaf nu een Approved Training Organization (ATO) noemen. Met deze certificering voldoet de vliegschool aan de nieuwe EASA (Europese) regelgeving en wordt de kwaliteit van de vliegopleidingen en de inzet van het team nogmaals bekroond.

De certificering is een nieuw succes na de eerdere goedkeuring van de uitbreidingsplannen van vliegveld Seppe en een extra stap naar de professionalisering van Seppe Air Service. Iets waar wij uitermate trots op zijn.

Over Seppe Air Service

Seppe Air Service is gevestigd op vliegveld Seppe, een regionaal vliegveld tussen Breda en Roosendaal. De vliegschool is een Flight Training Organization (FTO) en biedt hoogwaardige vliegopleidingen aan aspirant piloten en recreanten. Kijk voor meer informatie ook op www.seppe.nl.

Over ClickR

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top