woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Servicebedrijf Guidion lanceert nieuwe webshop
Servicebedrijf Guidion lanceert nieuwe webshop

Servicebedrijf Guidion lanceert nieuwe webshop

  • Nederland
  • Guidion, servicebedrijf voor computerproblemen, gooit het roer om. Klanten kunnen met al hun computervraagstukken direct terecht in de geheel nieuwe webshop. Deze is ingericht op basis van de meest voorkomende computerproblemen in Nederland. Door direct in te spelen op klantbehoeftes wordt het voor klanten mogelijk sneller een oplossing te vinden en gerichte computerhulp te krijgen.
  • logo guidion
  • Guidion Computer Buddies
  • www.guidion.nl
  • bernest@guidion.net
  • Over Guidion Guidion is in 2006 opgericht met een helder doel voor ogen: Nederland digitaal slimmer maken. Guidion is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat meer dan 500.000 klanten per jaar helpt. Klanten zijn veelal A-merken actief in Telecom, Energie, Hardware-en Software productie en Retail. Daarnaast is Guidion actief in de B2C-markt met een eigen propositie richting particulier en kleinzakelijke klanten onder de merknaam Guidion Computer Buddies. Om alle klanten zo goed mogelijk te helpen werkt een team van ruim 150 mensen dagelijks vanuit het kantoor in Amsterdam Centrum samen met een netwerk van 750 ondernemers in heel Nederland. Volg Guidion op Twitter, Facebook en via de website http://www.guidion.nl.

Toenemende vraag naar computerhulp

De komst van nieuwe softwareprogramma’s en digitale applicaties heeft geleid tot een toenemende vraag naar computerhulp van zowel de particuliere als zakelijke markt. Veelvoorkomende vragen zijn: “Hoe kan ik mijn computer het beste beveiligen?”,“Hoe moet ik een tablet installeren of kan ik mijn werkomgeving in de cloud plaatsen?” Guidion heeft een marktonderzoek* uitgevoerd naar de meest voorkomende computerproblemen in Nederland en op basis daarvan haar productportfolio aangepast.

“De klant centraal stellen is een must voor iedere organisatie” aldus Maarten Roerink, Algemeen Directeur Guidion. “In de snel wijzigende digitale wereld betekent dit een continue proces van luisteren naar klanten en bijsturen van het productaanbod. Wij hebben ervoor gekozen onze merkpropositie aan te scherpen en onze diensten in de vorm van productpakketten aan te bieden. Op deze manier kunnen we onze klanten nog beter en sneller van dienst zijn.”

*Onderzoek uitgevoerd onder klantenbestand van Guidion, (1.7 miljoen klanten) en Google Analytics,  – September 2013

Vanaf vandaag biedt Guidion alle diensten van haar Computer Buddies aan in productpakketten. Dit houdt in dat iemand die bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij het installeren van zijn computer bij Guidion terecht kan voor een Computer Installatie Pakket. Voor hulp bij het beveiligen van je computer heeft Guidion het Beveiligen Pakket. Ook voor de zakelijke markt zijn productpakketten samengesteld. ZZP-ers en MKB-ers kunnen terecht voor al hun ICT vraagstukken, zoals het inrichten van een optimale ICT omgeving, het uitvoeren van netwerkbeheer en het up-to-date houden van software voor het gehele bedrijf. Speciaal voor deze doelgroep heeft Guidion o.a. het ZZP-Starterspakket, het Cloud Pakket en het Onderhoud Pakket ontwikkeld.

Over Guidion

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top