dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Services for ICT biedt met de distributiestatus van Xelion een telefonieoplossing voor ICT resellers in het MKB segment
Services for ICT biedt met de distributiestatus van Xelion een telefonieoplossing voor ICT resellers in het MKB segment

Services for ICT biedt met de distributiestatus van Xelion een telefonieoplossing voor ICT resellers in het MKB segment

  • Nederland
  • Services for ICT is een onafhankelijke dienstverlener voor ICT resellers in de Nederlandse markt. Met “Telefonie as a Service”, ook wel VoIP Services genoemd, kunnen resellers eenvoudig het eigen portfolio aanvullen en daarmee de eindklant voorzien van gebruiksvriendelijke communicatieoplossingen.
  • Services for ICT
  • http://www.servicesforict.nl
  • info@servicesforict.nl
  • http://www.servicesforict.nl/contact

Services for ICT past haar diensten flexibel en modulair aan op de behoefte en het kennisniveau van de reseller. Dat kan beperkt zijn tot alleen het leveren van de Xelion licenties met support, maar het is ook mogelijk om een totale dienst af te nemen waarbij Services for ICT het gehele traject namens de reseller invult. Van advies tot implementatie en beheer.

Xelion is een innovatieve en Nederlandse ontwikkelaar van software-gebaseerde communicatietools. Xelion is ontwikkeld vanuit de behoefte van de gebruiker en niet primair rondom een toestel. Het platform biedt nog altijd de gelegenheid om toestellen aan te sluiten voor conventioneel bellen, maar de hedendaagse werkplek vraagt meer integrale communicatietoepassingen voor een optimale samenwerking.

De gebruikersinterface van Xelion is zeer intuïtief en biedt de mogelijkheid om te bellen via een soft- of hardphone of van het versturen van een (groeps)chat. Toepassingen die binnen de consumentenmarkt breed geaccepteerd en toegepast worden zijn binnen Xelion ook beschikbaar. Ook het GSM toestel is functioneel één geheel binnen de totaaloplossing.

Samenwerking

De samenwerking tussen Xelion en Services for ICT biedt voor zowel de reseller als de eindgebruiker vele voordelen. Services for ICT heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als expert in de uitvoering en support van ICT diensten. Daarmee beschikt Services for ICT niet alleen over veel kennis en ervaring rondom de producten van alle bekende A-merk ICT producten, maar ook over een hoogwaardige en landelijk dekkende 7×24 uur support organisatie.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op via ons gratis nummer 0800 888 0 888 of u wordt door ons teruggebeld als u het contactformulier op onze website ingevuld en verzonden heeft.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top