woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / SFM: Kenmerkte Transaction – Spaans NPL REOCO structuur
SFM: Kenmerkte Transaction – Spaans NPL REOCO structuur

SFM: Kenmerkte Transaction – Spaans NPL REOCO structuur

  • Nederland
  • SFM is onlangs de opdracht om een ​​nieuwe Spaanse "REOCO" structuur aan afgeschermd woningen te verwerven uit de rechtbank voor rekening van private equity investeerders.
  • Structured Finance Management (Netherlands) B.V.
  • http://www.sfmeurope.com
  • directors-nl@sfmeurope.com
  • http://www.sfmeurope.com/news/page/2/

Onder de voorwaarden van de aanstelling SFM Spanje zal verantwoordelijk zijn voor alle bestuur van groot belang voor het beheer van de Spaanse entiteit op te nemen die als bestuurders, het verstrekken van maandelijkse US GAAP accounting en voldoen aan de lokale en federale belastingen.

Managing Director van SFM Spanje Jaime Azcona merkte op: “We waren blij om te helpen onze klant sluit deze deal binnen een zeer strakke deadline en zijn van mening dat wij veel waarde zal toevoegen aan het beheer van de portefeuille door middel van ons toezicht op het onderhoud, beheer en verwijdering processen. Gezien de aanhoudende druk op de Spaanse banken te delever we verwachten aanhoudende groei in dit soort transacties te zien in 2012 “.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top