maandag, oktober 18, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Shell-baas geeft leraar ‘energieboost’
Shell-baas geeft leraar ‘energieboost’

Shell-baas geeft leraar ‘energieboost’

  • Nederland
  • President-directeur Shell Nederland bezoekt Jet-Net school op Dag van de Leraar Op de dag waarop Nederland de Dag van de Leraar viert, brengt Dick Benschop, president-directeur Shell Nederland, een bezoek aan het Maerlant College in Den Haag. Tijdens de lunchpauze van de docenten komt hij langs met een overheerlijke ‘energieboost’ en zal hij met de leraren spreken over de belangrijke rol die ze vervullen bij het het aanwakkeren van interesse en passie voor techniek én bij maken van de keuze voor een vervolgopleiding of een beroep in die richting door hun leerlingen.
  • Koninklijke Shell Groep
  • http://www.shell.nl
  • shellstation@shell.com
  • http://www.shell.nl/nld/aboutshell/media-centre/news-and-media-releases/archive/2015/president-of-shell-netherlands-visits-jetnet-school.html

“Om als Nederland een van de koplopers te blijven op het gebied van onderzoek en innovatie hebben we mensen nodig vol passie, drive en kennis om nieuwe technologieen – ook op het gebied van energie – te ontwikkelen,” zegt Dick Benschop. “Een inspirerende leraar kan een blijvende indruk achterlaten op leerlingen en zo de weg openen voor hen naar een toekomst vol mogelijkheden.”

Na het bezoek van Benschop, ontvangen leerlingen uit VWO-6 een gastles van Shell-collega Eric Puik. Shell medewerkers verzorgen vele gastlessen per jaar op Jet-Net scholen, waar ook het Maerlant College er een van is.

Om alle leraren in Nederland te bedanken voor het goede werk dat ze dag in dag uit leveren, publiceert Shell vandaag een advertentie in landelijke media.

Een andere manier waarop Shell haar waardering voor docenten uit is door zogenaamde. Masterclasses te organiseren voor betadocenten van havo en vwo-scholen. Tijdens deze masterclasses krijgen de docenten zelf de mogelijkheid te zien hoe vakken als natuurkunde, wiskunde, aardrijkskunde en scheikunde in de praktijk tot uiting komen binnen een innovatief energiebedrijf als Shell.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top