vrijdag, december 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Shell en Feyenoord verstevigen samenwerking
Shell en Feyenoord verstevigen samenwerking

Shell en Feyenoord verstevigen samenwerking

  • Internationale
  • Shell Nigeria wil de samenwerking met Feyenoord rond de NNPC/Shell Cup de komende jaren verstevigen. De NNPC/Shell Cup is een prestigieus nationaal jeugdtoernooi in Nigeria waaraan drieduizend middelbare scholen en in totaal meer dan zestigduizend leerlingen deelnemen.
  • image.1157018575
  • Koninklijke Shell Groep
  • http://www.shell.nl
  • shellstation@shell.com
  • http://www.shell.nl/nld/aboutshell/media-centre/news-and-media-releases/archive/2014/shell-feyenoord.html

Met de organisatie van het toernooi wil Shell de deelnemers laten zien dat sport en onderwijs hand in hand kunnen gaan, omdat in het Afrikaanse land veel kinderen hun school verwaarlozen in de vaak ijdele hoop op een carrière als profvoetballer.

Shell zocht de samenwerking met de Feyenoord Academy om het toernooi van een extra dimensie te voorzien. Eind april reisde een delegatie van Feyenoord voor het eerst af naar Nigeria om daar clinics en een coaching workshop te geven aan de halve finalisten van het toernooi. Komend seizoen wordt gekeken naar de mogelijkheden om de samenwerking verder vorm te geven.

Eerder dit jaar ging Shell in Nederland al een maatschappelijke samenwerking aan met de Feyenoord Foundation. De partijen helpen kinderen uit Rotterdam-Zuid om als topsporters te werken aan wat ze moeilijk vinden op school. Dit doen ze via S.V. GIO – een sport-leerclub voor kinderen uit groep 7 en 8 met een leerachterstand, die gerund wordt door de Giovanni van Bronckhorst Foundation.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top