vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Shell en Starbucks vieren feestelijke opening
Shell en Starbucks vieren feestelijke opening

Shell en Starbucks vieren feestelijke opening

  • Nederland
  • Shell Nederland Verkoopmaatschappij en Starbucks Coffee Company (Nasdaq: SBUX) vieren de feestelijke opening van de allereerste Starbucks retail store in Nederland, gevestigd bij Shell station Haarrijn aan de A2 nabij Breukelen. Weggebruikers kunnen hier van hun favoriete Starbucks drankje gaan genieten.
  • Koninklijke Shell Groep
  • http://www.shell.nl
  • shellstation@shell.com
  • http://www.shell.nl/nld/aboutshell/media-centre/news-and-media-releases/archive/2014/starbucks-en-shell-vieren-feestelijke-opening-.html

Shell en Starbucks zijn zich bewust van de toenemende verwachtingen van klanten en de vraag naar een koffie-ervaring die onderweg net zo goed is als in de winkelstraten en op andere A-locaties. Door de opening van deze store kunnen de duizenden weggebruikers, die dagelijks tussen Amsterdam en Utrecht reizen, zichzelf nu verwennen met een perfect handgemaakt Starbucks drankje in een unieke en uitnodigende omgeving. Door middel van deze samenwerking willen Starbucks en Shell een nieuwe standaard zetten voor koffie langs de weg en een rustige omgeving creëren waar weggebruikers kunnen ontspannen en bijtanken.

Voor het design van de store is volledig gebruik gemaakt van de royale verkoopruimte van het tankstation en de detaillering is geïnspireerd op het moderne Amerika. Het houten plafond is het meest in het oog springende onderdeel van de store en loopt uit over het terras om het interieur en exterieur te verbinden. De richting van de houten balken trekt het oog naar het belangrijkste deel van de store; de bar. Het palet voor het interieur van deze store bestaat uit warm hout, donker leer, ruwe muurstenen, textuurstoffen en een hint van groene tonen die door de gehele ruimte is doorgetrokken. Met een ruim zitgedeelte binnen en een aantal zitplekken buiten op het terras, en bovendien gratis Wi-Fi, is deze store een plek waar klanten kunnen genieten van een drankje terwijl ze een pauze nemen tijdens hun reis, of een zakelijke afspraak hebben.

Tevens hebben Starbucks zelfbedieningspartner Selecta en Shell een overeenkomst gesloten om later deze maand een aantal Starbucks On The Go concepten te plaatsen bij verschillende Shell tankstations in Nederland. Starbucks On The Go is een premium zelfbedieningsconcept dat de koffiehuiservaring uitbreidt en consumenten een plek geeft om uit te rusten, op te laden en anderen te ontmoeten. Een selectie van hoogwaardige dranken, zoals verschillende koffiesoorten, chai tea latte, warme chocomel en thee, zullen beschikbaar zijn. De uitbreiding van deze partnership met Selecta en Shell laat de betrokkenheid van Starbucks zien om verder te groeien in Nederland en in te spelen op de toenemende vraag naar een goede on-the-go koffie-ervaring, wat ook een perfecte aanvulling is op het all-round service concept van Shell.

De store zal op 2 september openen voor klanten. Openingstijden zijn van 06:00 tot 21:00 uur op doordeweekse dagen en van 08:00 tot 20:00 uur in het weekend.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top