donderdag, januari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Shell lanceert samen met andere Nederlandse topbedrijven zesde editie ECHO Mentor Programma
Shell lanceert samen met andere Nederlandse topbedrijven zesde editie ECHO Mentor Programma

Shell lanceert samen met andere Nederlandse topbedrijven zesde editie ECHO Mentor Programma

  • Nederland
  • Vandaag gaf ECHO - een non-profit organisatie met als doel allochtoon talent in het hoger onderwijs zichtbaar te maken - samen met Shell, ABN AMRO, KPMG, KPN en Nederlandse Spoorwegen (NS) het startsein voor het ECHO Mentorprogramma, lichting 2013-2014.
  • Koninklijke Shell Groep
  • http://www.shell.nl
  • shellstation@shell.com
  • http://www.shell.nl/nld/aboutshell/media-centre/news-and-media-releases/archive/2013/echo-mentor-programma.html

In het kader van dit programma zullen de komende zeven maanden 69 allochtone HBO en WO studenten gecoached worden door jonge werknemers van de deelnemende bedrijven. De kickoff vond plaats op het hoofdkantoor van Shell in Den Haag.

“Het mentorprogramma wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd. Het programma is uitgegroeid van een project dat begon met 20 studenten en één deelnemend bedrijf, te weten Shell, tot een programma waar het komend jaar 69 talenten en vijf bedrijven aan meedoen. Hier zijn wij bij ECHO enorm trots op!”, aldus Mary Tupan, directeur ECHO.

Ze vervolgt: “Ons programma biedt enerzijds de mentees een sparringspartner uit het bedrijfsleven om zo kennis op te doen over de arbeidsmarkt en hun positie op de arbeidsmarkt te verstevigen. Anderzijds is het voor deelnemende jonge professionals een mooie kans om coachingservaring op te doen en hun persoonlijke kijk op de maatschappij uit te breiden.”

“Het programma niet bedoeld als rekruteringsinstrument, maar als kans voor de mentor en mentee om zich zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen”, aldus Ahmad Bakkar, ECHO Projectleider bij Shell.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top