donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Shell Pernis: 10 miljoen veilig uren
Shell Pernis: 10 miljoen veilig uren

Shell Pernis: 10 miljoen veilig uren

  • Nederland
  • Op vrijdag 8 november 2013 heeft Shell Pernis een mooie mijlpaal bereikt: alle medewerkers – Shell en aannemers – hebben bij elkaar 10 miljoen uren veilig gewerkt. Dat betekent dat bij Shell Pernis al meer dan een jaar - sinds augustus 2012 – zich geen grote persoonlijke ongevallen hebben voorgedaan; gebeurtenissen als gevolg waarvan mensen werktijd hebben moeten verzuimen.
  • image.1484349947
  • Koninklijke Shell Groep
  • http://www.shell.nl
  • shellstation@shell.com
  • http://www.shell.nl/nld/aboutshell/media-centre/news-and-media-releases/archive/2013/10-miljoen-veilige-uren.html

Shell streeft naar Goal Zero: geen persoonlijke ongevallen en geen lekkages. Shell Pernis is op de goede weg maar heeft dat doel nog niet bereikt. Een laag onder de zogenaamde verzuimongevallen, registreert Shell alle gebeurtenissen waarbij een medische handeling moet worden verricht en daar weer onder de lichte EHBO gevallen. Ook die incidenten nemen in aantallen af maar de teller staat nog niet op nul en dat is wel het streven.

Shell registreert en onderzoekt al deze gebeurtenissen om er van te leren en te verbeteren. Shell gaat zelfs nog verder en bestudeert het onderliggende gedrag van mensen dat mogelijk kan leiden tot EHBO behandelingen. Bijvoorbeeld of de werkplek goed is opgeruimd, of de risico’s in kaart zijn gebracht voordat mensen aan de slag gaan, de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen worden gebruikt en of iedereen de juiste veiligheidstraining heeft gedaan.

Het doel is dat iedereen die door de poort komt om zijn of haar werk te verrichten aan het einde van de dienst, weer veilig naar huis toe kan.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top