zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Shell trakteert 750 ouderen op diner
Shell trakteert 750 ouderen op diner

Shell trakteert 750 ouderen op diner

  • Nederland
  • Shell organiseert in het kader van NLdoet op 28 maart diners voor 750 ouderen in de bedrijfsrestaurants in Den Haag, Rotterdam en Rijswijk. “Zo’n avond betekent veel voor ouderen die nog maar weinig de deur uitkomen. Op deze manier kunnen ze met anderen uit de omgeving van een volledig verzorgde avond genieten”, zegt Manon van Dijk, coördinator evenementen van het Nationaal Ouderenfonds.
  • image.442660041
  • Koninklijke Shell Groep
  • http://www.shell.nl
  • shellstation@shell.com
  • http://www.shell.nl/nld/aboutshell/media-centre/news-and-media-releases/archive/2014/ouderen-diner.html

Op het hoofdkantoor in Den Haag zijn de Shell-diners al een lange traditie, daar wordt het diner voor de achtste keer georganiseerd. Het kantoor in Rijswijk ontvangt zijn gasten voor de derde keer en het kantoor in Rotterdam doet dit jaar voor het eerst mee. Deze culinaire avond wordt mede mogelijk gemaakt door tientallen vrijwilligers. Van de 750 gasten zijn er 350 uitgenodigd door het Nationaal Ouderenfonds.

Bianca Stip, Social Investment Advisor bij Shell: “Op iedere locatie hebben zich gemiddeld zo’n 55 collega’s aangemeld en ook staat het Eurest-keukenpersoneel belangeloos klaar. We serveren een driegangendiner, fungeren als gastheer/vrouw en begeleiden de gasten waar nodig. Vanaf twee uur ‘s middags beginnen alle voorbereidingen met de ombouw van het bedrijfsrestaurant, wat na afloop uiteraard ook weer op orde gebracht moet worden zodat onze collega’s er maandag weer terecht kunnen voor de lunch.”

Shell is betrokken bij de maatschappij waarin het bedrijf onderneemt. Daarom steunen we in de omgeving van onze vestigingen sociale, culturele en educatieve projecten. Bianca Stip: “We willen graag een goede buur voor onze omgeving zijn!”

NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland vond officieel vorige week plaats: meer dan 100.000 vrijwilligers staken deze dag de handen uit de mouwen. Naast individuen zetten ook veel bedrijven zich vrijwillig in, maar ook leden van het Koninklijk Huis en politici gingen aan de slag. Doel van NLdoet is om het bedrijfsleven en vrijwilligers te betrekken bij Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top