woensdag, december 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Shell wordt partner van CAP100
Shell wordt partner van CAP100

Shell wordt partner van CAP100

  • Nederland
  • Shell Nederland is als partner toegetreden tot CAP100 – een project van de Lucille Werner Foundation. De Lucille Werner Foundation maakt zich sterk voor een toegankelijkere arbeidsmarkt voor mensen met een lichamelijke handicap. “We zijn ontzettend blij dat Shell is toegetreden tot ons netwerk. We zien er naar uit om Shell te helpen zo veel mogelijk mensen met een beperking aan te nemen. Shell heeft die intentie, maar kan onze hulp goed gebruiken door te leren van onze ervaringen en die van andere partnerbedrijven,” zegt Lucille Werner, initiatiefneemster en bestuurder van de Lucille Werner Foundation.
  • Koninklijke Shell Groep
  • http://www.shell.nl
  • shellstation@shell.com
  • http://www.shell.nl/nld/aboutshell/media-centre/news-and-media-releases/archive/2013/shell-wordt-partner-van-cap100.html

Dick Benschop, President-directeur van Shell Nederland: “ Shell moet en wil innoveren voor de toekomst van energie. We hebben geleerd dat een divers bedrijf bestaande uit verschillende soorten mensen, waaronder mensen die een beperking hebben, de beste cocktail vormt die de meeste innovatie oplevert. Mensen met een beperking hebben vaak al veel moeten overwinnen om op dit punt aan te komen en naar dat soort doorzetters is Shell op zoek.”

CAP100 is een project opgezet door de Lucille Werner Foundation. CAP100 werkt aan positieve beeldvorming voor mensen met een lichamelijke handicap. De 100 in de benaming staat voor de inzet om continu een selecte groep van 100 talenten met een lichamelijke handicap onder de aandacht te brengen van het Nederlandse bedrijfsleven.

CAP100 is een organisatie van wie bedrijven als Shell veel kunnen leren. Ook Shell wil graag haar kennis en ervaringen op dit gebied delen met anderen. De afgelopen jaren zijn er steeds meer mensen met een beperking bij Shell in Nederland aan de slag gegaan. Door CAPtain te worden van CAP100 wil Shell haar zichtbaarheid onder mensen met een beperking verhogen en aan haar eigen medewerkers laten zien dit onderwerp belangrijk te vinden.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top