dinsdag, augustus 11, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Sherpa International Force weer een stap dichterbij ‘paperless-office’ met IntraData oplossing
Sherpa International Force weer een stap dichterbij ‘paperless-office’ met IntraData oplossing

Sherpa International Force weer een stap dichterbij ‘paperless-office’ met IntraData oplossing

  • Nederland
  • Sherpa International Force zet de online documentoplossing van IntraData (onderdeel van de Solipsisgroep) in voor volledige digitalisering van zijn bedrijfsprocessen. Een flexkracht kan nu via de smartphone of tablet zijn of haar documenten inzien, digitaal en rechtsgeldig ondertekenen, helemaal papiervrij!
  • Logo_Intradata-250x67
  • IntraData
  • www.intradata.nl
  • intradata@influx-pr.com
  • Noot voor de redactie: IntraData, Influx PR, Gerline van Wijnen, t. 055 3663034 of e-mail:gerline@influx-pr.com Schiphol-Rijk/ Venlo, 27 juni 2014 -

Sherpa International Force zet de online documentoplossing  van IntraData (onderdeel van de Solipsisgroep) in voor volledige digitalisering van zijn bedrijfsprocessen. Een flexkracht kan nu via de smartphone of tablet zijn of haar documenten inzien, digitaal en rechtsgeldig ondertekenen, helemaal papiervrij!  De oplossing wordt inmiddels breed toegepast en werkt naar volle tevredenheid. Niet alleen voor de Sherpa-medewerkers, maar ook voor de flexkrachten betekent het een enorme efficiencyslag.

Sherpa International Force is onderdeel van Vebego en biedt flexkrachten voor opdrachtgevers in de sectoren productie, logistiek, agri en food. Sherpa International Force werft flexibel inzetbare arbeidskrachten uit Polen en garandeert zeer goede en uitgebreide faciliteiten op het gebied van huisvesting, vervoer en sociale voorzieningen. Sherpa is steeds op zoek naar mogelijkheden om door middel van innovatie en vernieuwing  zijn bedrijfsprocessen te optimaliseren. De mogelijkheden van IntraData sluiten hier perfect bij aan.

“Kenmerkend voor onze werknemers is dat ze bij verschillende opdrachtgevers actief zijn en vaak maar tijdelijk in Nederland wonen”, aldus Marcel Roelofsen, Directeur Sherpa. “Bereikbaarheid is daardoor een doel op zich en de digitale oplossing van IntraData biedt hierin belangrijke voordelen. Met de  mogelijkheid om documenten op afstand te tekenen met een digitale handtekening hoeven werknemers niet naar onze vestiging te komen om documenten in ontvangst te nemen en te ondertekenen.”

Moederbedrijf Vebego maakt al succesvol gebruik van IntraOffice en daardoor werd ook bij Sherpa de interesse gewekt. Volgens Roelofsen is een aantal zaken belangrijk geweest bij de uiteindelijke keuze. “Digitalisering van de bedrijfsprocessen is modern en innovatief en ondersteunt onze ambitie naar een paperless office. Andere pluspunten zijn:  het vergroten van de kwaliteit van onze dienstverlening en de  borging van de complete dossiers door een efficiënter tekenproces. Al met al dus een flinke efficiencyslag.”

Simon Kornblum, commercieel manager IntraData:  ”Het Smartphone-gebruik is ook in dit segment gemeengoed aan het worden. Flexbureaus gaan steeds meer van bricks naar clicks. Allerlei administratieve handelingen op de vestigingen verplaatsen zich naar (mobiel) internet. Het opstellen van contracten met zowel de opdrachtgevers als de kandidaten gebeurt steeds meer online. Naast documentafhandeling is ook het online beschikbaar stellen van alle document steeds meer een vereiste. Onze IntraOffice-oplossing sluit hier uitstekend op aan. Contracten kunnen geheel volgens de geldende wetgeving  worden ondertekend en geraadpleegd via de smartphone of tablet .”

Het gemak van digitaal ondertekenen
IntraData maakt gebruik van de nieuwste technologie waardoor het digitaal ondertekenen van documenten beschikbaar is zonder dat het downloaden van een app vereist is. Dit maakt het gebruik  toegankelijk en laagdrempelig. Het online accorderen gaat via een beveiligd webportaal op de smartphone, tablet of computer. Er wordt een notificatie  per mail verstuurd met de mededeling dat er documenten klaarstaan om te lezen en te ondertekenen. Zodra alle  pagina’s gelezen zijn , klikt men op ‘ja, ik ga akkoord’ en ontvangt de flexkracht een sms met unieke TAN-code. Met het invullen van deze TAN-code wordt de digitale handtekening rechtsgeldig geplaatst en gaat het document via de cloud weer terug naar de organisatie.

Over Sherpa
Sherpa is een personeelsdienstverlener die zich richt op het integraal benaderen van werkprocessen en het focussen op multi-inzetbaarheid van medewerkers. Sherpa International Force werft snel en flexibel inzetbare arbeidskrachten uit Polen. Voor meer informatie: www.sherpaforce.com
Sherpa is onderdeel van Vebego, een internationaal opererend familiebedrijf actief in facility services, personeelsdiensten, publieke sector en de gezondheidszorg. Er werken zo’n 47.000 medewerkers in vijf landen en de totale gemanagede omzet in 2013 is  € 1,1 miljard.
Voor meer informatie: www.vebego.com

Over IntraData BV
IntraData BV is onderdeel van de Solipsisgroep en brengt sinds 1996 het documentmanagement systeem IntraOffice op de markt. Het is de eerste complete oplossing voor digitaal archiefbeheer met ondersteuning voor bulk computeroutput. IntraOffice wordt dagelijks door meer dan 45.000 bedrijven gebruikt, die maandelijks meer dan 51 miljoen documenten verwerken. IntraOffice is actief in 7 landen en beschikbaar 7 in talen. Bekijk het nieuwe filmpje

IntraData is onderdeel van de Solipsisgroep, waartoe ook Solipsis en Holland House en Solipsis Managed Services behoren. Voor meer informatie: ziewww.intradata.nlwww.solipsis.nlwww.hollandhouse.com enwww.solipsismanagedservices.nl.

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top