zondag, december 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Shopvoorgezondheid.nl groeit uit jasje
Shopvoorgezondheid.nl groeit uit jasje

Shopvoorgezondheid.nl groeit uit jasje

  • Nederland
  • Een nieuwe mijlpaal voor de Shopvoorgezondheid.nl uit Uden: deze maand introduceert de webwinkel haar nieuwe website. Hiermee bereidt de shop zich voor op verdere groei in Nederland.
  • Shopvoorgezondheid.nl
  • http://shopvoorgezondheid.nl
  • service@shopvoorgezondheid.nl

Shopvoorgezondheid.nl

Een nieuwe mijlpaal voor de Shopvoorgezondheid.nl
uit Uden: deze maand introduceert de webwinkel haar nieuwe website. Hiermee bereidt de shop zich voor op verdere groei in Nederland.

“Onze oude webwinkel was uit zijn jas gegroeid” zo licht ondernemer Berry van Middendorp toe. “We willen onze klanten voorzien van de beste productinformatie. De nieuwe site biedt daar betere mogelijkheden voor.” Ook is er meer ruimte om het steeds verder groeiende assortiment te presenteren.

Informatieve video’s

Binnen de nieuwe site krijgen productvideo’s een groeiende rol. “Mensen kopen niet dagelijks een bloeddrukmeter. Daarom hebben we een kort informatiefilmpje gemaakt om het keuzeproces te vereenvoudigen.” Nieuwe video’s staan al op de planning.

Klantenservice

Motor achter de groei van de Shopvoorgezondheid.nl is het niveau van de klantenservice. “We concurreren op internet met grote webwinkels als Bol.com en Wehkamp-dochter Fonq. Om de strijd met hen aan te gaan, investeren we veel in klanttevredenheid en dat werkt.” Belangrijke spil hierin is klantenservice. “We werken niet met een belfabriek, maar met mensen die zelf werkzaam zijn geweest in de zorg. Dat helpt bij het geven van goede adviezen.”

Over nieuwsbron

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top