woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Shopware op de Webwinkel Vakdagen 2015
Shopware op de Webwinkel Vakdagen 2015

Shopware op de Webwinkel Vakdagen 2015

  • Nederland
  • Met de „Webwinkel Vakdagen“ op 21 en 22 januari 2015 staat het grootste en belangrijkste eCommerce-event in Nederland voor de deur. Onder de 250 internationale exposanten op de beurs bevindt zich ook het softwarebedrijf Shopware uit Westfalen.Schöppingen/Utrecht, 13.01.2015 – Met de „Webwinkel Vakdagen“ op 21 en 22 januari 2015 staat het grootste en belangrijkste eCommerce-event in Nederland voor de deur. Onder de 250 internationale exposanten op de beurs bevindt zich ook het softwarebedrijf Shopware uit Westfalen.
  • webwinkel-banner-42313007
  • Shopware
  • public.relations@shopware.com

Tijdens de beurs zal het bedrijf de bezoekers informeren over het innovatieve shopsysteem en over het handelsplatform bepado. De beurs streeft naar een bezoekersrecord van rond 11.000 gasten.

De tweedaagse vakbeurs Webwinkel Vakdagen in de Utrechtse Jaarbeurshal wordt reeds voor de negende maal georganiseerd en biedt met de combinatie van beurs en conferentie een veelzijdig programma aan rond de thema’s eCommerce en online business.

De softwarefabrikant Shopware telt momenteel meer dan 28.000 klanten en kijkt uit naar de mogelijkheid om zijn internationale relaties op de Webwinkel Vakdagen uit te bouwen. „Met name het afgelopen jaar, toen wij met Shopware voor het eerst op de Webwinkel Vakdagen vertegenwoordigd waren als exposant, konden wij enorm veel contacten leggen. Op dit moment beschikken wij over een continu groeiend partnernetwerk in Nederland, dat klanten en geïnteresseerden uit ons buurland deskundig advies geeft over de mogelijkheden van ons innovatieve shopsysteem“, aldus Dietmar Hölscher, manager Business Development van shopware AG.

Shopware informeert op de beursstand en tijdens lezingen 

De beurs is ook internationaal georiënteerd. Zo kunnen de bezoekers meer dan 200 nationale en internationale lezingen en workshops over thema’s als marketing, nieuwe technologieën of betalingsoplossingen verwachten. Ook het Shopware-team biedt op de beide beursdagen tijdens korte lezingen een spannende inkijk in de succesfactoren van eCommerce. Tijdens de lezingen zal ook bepado, een project van shopware AG, aan de orde komen. Aan de bezoekers worden hierbij innovatieve oplossingen voor dealernetwerken gepresenteerd.

De bezoekers kunnen op elk moment op de Shopware-stand A35 informatie verkrijgen over Shopware en het handelsplatform bepado. „Wij kijken ernaar uit om de veelzijdige en flexibele mogelijkheden van onze webwinkelsoftware aan geïnteresseerden te presenteren en daarnaast met het handelsplatform bepado een compleet nieuw en revolutionair concept voor dealernetwerken aan te kunnen bieden“, aldus Hölscher.

Toegang tot de beurs is gratis. De organisator verzoekt bezoekers zich vooraf aan te melden.

Meer informatie over de beurs vindt u op http://www.webwinkelvakdagen.nl/.

Over Wejok

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top