woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Showroom Seven lanceert vernieuwde webshop
Showroom Seven lanceert vernieuwde webshop

Showroom Seven lanceert vernieuwde webshop

  • Nederland
  • Showroom Seven is een concept gericht op vrouwen die niet te veel moeite willen doen voor hun outfit maar er wel leuk uit willen zien en zich er prettig en zelfverzekerd in voelen. Showroom Seven lanceert haar vernieuwde webwinkel die nu veel beter aansluit bij de wensen van de klant. Bezoekers van www.showroomseven.nl kunnen nu nog makkelijker hun perfecte outfit samenstellen of ideeën opdoen voor een nieuwe look.
  • showroomseven_persbericht_660x300
  • Showroom Seven
  • www.showroomseven.nl
  • marketing@showroomseven.nl
  • Noot voor de redactie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kirsten Weps: E-mail: info@showroomseven.nl Telefoon : 088-3456777
  • Persbericht nieuwe webshop showroom seven

Meer winkelgemak

Showroom Seven lanceert een verbeterde webshop waarin rekening is gehouden met de wensen van de klant. Zo blijkt dat onze klanten makkelijker hun ideale outfit willen vinden. De webwinkel van Showroom Seven springt hierop in door meerdere zoekopties te bieden en hoe je de items kan combineren.

Speciale collectie voor vrouwen met rondingen

Een ander voorbeeld waarop Showroom Seven inspeelt op de wensen van de klant is de recentelijk toegevoegde Curve Collection. Dit is een collectie voor de vrouw met wat meer rondingen die er modieus uit wil zien. Wat begon met een paar leuke tops met prints die mooi afkleden en broeken met een fijne pasvorm, is uitgegroeid tot een volledige collectie binnen Showroom Seven.

Showroom Seven zorgt goed voor haar vaste klanten

Voor de vaste klanten wordt goed gezorgd. Zo worden geregistreerde klanten als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwe collectie. Op hun verjaardag krijgen vaste klanten een leuke persoonlijke verjaardagsattentie. Tevens kunnen ze sparen voor punten die in te wisselen zijn voor leuke kortingen.

Persoonlijke touch bij Showroom Seven

Naast deze zichtbare functionaliteiten gaat Showroom Seven zich meer richten op het persoonlijke aspect. Door middel van blog artikelen wil Showroom Seven laten zien dat er mensen achter de webshop zitten die met passie, zorg en aandacht voor de laatste trends en wensen van de klanten de collectie samenstellen. “De webshop heeft met deze aanpassingen een duidelijkere uitstraling en is klaar voor de toekomst.” aldus eigenaresse Kirsten Weps.

Over Showroom Seven

Showroom Seven is een webshop/winkel gericht op vrouwen die niet te veel moeite willen doen voor hun outfit maar er wel leuk uit willen zien en zich er prettig en zelfverzekerd in voelen. Het assortiment wordt iedere week aangevuld met nieuwe trendy ‘laid-back’ items die plezier uitstralen. Ieder kledingitem voegt iets speciaals toe aan je outfit. Het motto is dan ook ‘Don’t worry, Stand out!’. Ook biedt Showroom Seven een etalage voor kleine creatieve ondernemers. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de Revelz sjaals. Dit zijn unieke sjaals die net even anders zijn. Voor persoonlijk advies heeft Showroom Seven een ‘live’ shop in Brielle. De stylistes geven graag advies hoe items te combineren zijn en je op die manier diverse looks kunt creëren.

Voor uitgebreid styling advies organiseert Showroom Seven in samenwerking met het team van Style me now workshops. In deze workshops gaan de stylistes samen met de dames op zoek naar een eigen stijl of juist naar een verrassende nieuwe stijl. Een professionele visagist en kapster zorgen voor een bijpassend kapsel en make-up. De workshop wordt afgesloten met een professionele fotoshoot. Gezellig met meiden onder elkaar. Je gaat naar huis met nieuwe ideeën en een leuk aandenken.

Over Showroom Seven

Showroom Seven is een concept gericht op vrouwen die niet te veel moeite willen doen voor hun outfit maar er wel leuk uit willen zien en zich er prettig en zelfverzekerd in voelen.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top