vrijdag, april 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Siemens NX biedt multidisciplinaire tools voor productontwikkeling binnen een geïntegreerd platform
Siemens NX biedt multidisciplinaire tools voor productontwikkeling binnen een geïntegreerd platform

Siemens NX biedt multidisciplinaire tools voor productontwikkeling binnen een geïntegreerd platform

  • Nederland
  • Versie 12 van Siemens NX is beschikbaar. Deze nieuwe versie levert de volgende generatie ontwerp-, simulatie- en productie-tools, waarmee bedrijven volledig profiteren van de digital twin in het hele ontwikkelingsproces. NX 12 verenigt elektrische, mechanische en controlesystemen door de integratie met Mentor Graphics Capital Harness en Xpedition-portfolio’s voor elektronische systemen, harnas en PCB-design. Gecombineerd bieden deze oplossingen het enige echte multidisciplinaire platform in de markt.
  • Siemens PLM Software
  • info.benelux.plm@siemens.com

Siemens NX ondersteunt tools die gebruikt worden voor systeemgedreven productontwikkeling op het hoogste niveau. Het is gebaseerd op de RFLP (Requirements, Functional, Logical en Physical) methode, waardoor het logische en fysieke abstracties in zowel elektronische als mechanische domeinen verbindt. Het is gebaseerd op de Convergent Modeling-technologie, waarmee ontwerpers naadloos werken en modelleren met een combinatie van mesh en precieze geometrie. De nieuwe versie combineert tools voor ontwerpoptimalisatie, geavanceerde geometriecreatie, freeform shaping en parametrisch ontwerpen om generative design werkelijkheid te laten worden.

“Deze laatste versie van NX is duidelijk een belangrijke mijlpaal voor Siemens en zijn klanten”, zegt Allan Behrens van Taxal. “Het gaat verder dan de eerdere convergent technologie om significante ontwikkelingen op gebied van generative, additive en multidisciplinair ontwerp op een indrukwekkende manier te ondersteunen. Met dergelijke belangrijke aanvullingen is NX12 in staat om perfect in te spelen op de tijd dat productontwikkeling veeleisender en complexer wordt. Deze ontwikkelingen maak deel uit van een grotere uitrol van functionaliteiten die ook toepasbaar zijn voor de prestaties van grotere assemblages en modelgebaseerde engineering. Door het toevoegen van de elektrische en embedded technologie van Mentors EDA en de opmerkelijk snelle integratie van de elektrische systemen, harness- en PCB-elementen met het NX-ecosysteem, biedt Siemens een complete oplossing waardevol kan zijn voor meer sectoren dan alleen de auto- en luchtvaartindustrie.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top