zaterdag, oktober 31, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Lifestyle & Mode / Sigma Paintr start schilder pilot in regio Utrecht
Sigma Paintr start schilder pilot in regio Utrecht

Sigma Paintr start schilder pilot in regio Utrecht

  • Nederland
  • Sigma paintr is een nieuwe manier om een schilder te regelen die je huis weer mooi maakt. Op de website van Sigma paintr kan je interactief een offerte aanvraag doen door het invullen van je wensen.
  • Sigma-paintr-referenties-Krachtig-Optimisme-1
  • MyPoi World
  • MyPoi World
  • jneuvel@mypoiworld.com

Sigma paintr is een nieuwe manier om een schilder te regelen die je huis weer mooi maakt. Op de website van Sigma paintr kan je interactief een offerte aanvraag doen door het invullen van je wensen. Nadat je de offerte aanvraag hebt ingevuld, ontvang je direct een bedrag waarvoor de door jou opgegeven schilderklus wordt uitgevoerd.

Makkelijk en snel

Het grote voordeel hierbij is dat je niet thuis hoeft te zijn om de schilder een rondleiding te geven door je huis, en je ook niet hoeft te wachten op de schilder die komt met een offerte. Verder is de beschikbaarheid van de schilder door jezelf te bepalen, dus je hoeft niet te wachten tot de schilder tijd heeft voor jou. Nee jij bepaalt wanneer de schilder start.

Wat biedt dit nog meer?

Naast de snelheid waarmee je een offerte krijgt, het zelf kunnen bepalen wanneer de schilder begint, biedt de Sigma paintr nog meer voordelen. Sigma paintr maakt uitsluitend gebruik van gecertificeerde schilders, door Sigma paintr geselecteerd, de Sigma kwaliteitsverf en goed materiaal. Nadat het binnen schilderwerk is uitgevoerd, ontvang je een certificaat, die garandeert dat het schilderwerk voor jaren uitstekend blijft.

Sigma paintr en de regio Utrecht

Sigma paintr is gestart met een proefperiode tot 31 december 2016 in de regio Utrecht, waarna het concept landelijk wordt uitgerold door heel Nederland en België. Dus zoek je een schilder in Utrecht om nog voor het nieuwe jaar je binnen schilderwerk te regelen, en in het voorjaar er weer prachtig bij te zitten, dan kun je nu al starten. De Sigma paintr is er voor alle soorten woningen, zowel nieuwbouw als bestaand. Ook met eventuele problemen wordt rekening gehouden, zoals vlekken doordat er in de woning gerookt is, waterschade of andere slijtage problemen.

De conclusie, in een tijd waarin je bijna alles online regelt, is dit een logische volgende stap. De wereld wordt steeds onpersoonlijker, dus het is een voordeel dat er een paraplu-organisatie is die het binnen schilderwerk voor je organiseert en de kwaliteit garandeert. Of de dienstverlening wordt uitgebreid naar buiten schilderwerk, gaan wij in de loop van 2017 horen. Voor nu concentreert Sigma paintr zich alleen op binnen schilderwerk met de gecertificeerde schilder.

Over Jacques

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top