zaterdag, oktober 31, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Signet uitvaartzorg nieuw gezicht in Apeldoorn
Signet uitvaartzorg nieuw gezicht in Apeldoorn

Signet uitvaartzorg nieuw gezicht in Apeldoorn

  • Nederland
  • Signet uitvaartzorg heeft haar deuren geopend in Apeldoorn. Een nieuwe naam in de wereld van uitvaartverzorging met een eigen aanpak. Kernwoorden: ontzorgen, hart voor kinderen en maatwerk. Door zorgen uit handen te nemen kan een uitvaart voor nabestaanden echt in het teken van afscheid nemen staan. Dat is waar Signet uitvaartzorg zich sterk voor maakt.
  • SignetUitvaart_Logo
  • Signet uitvaartzorg
  • www.signet-uitvaart.nl
  • miranda@signet-uitvaart.nl
  • bereikbaar via 06-55 41 52 96

Pasfoto Uitvaartverzorger Signet uitvaart Apeldoorn S

Signet uitvaartzorg heeft haar deuren geopend in Apeldoorn. Een nieuwe naam in de wereld van uitvaartverzorging met een eigen aanpak. Kernwoorden: ontzorgen, hart voor kinderen en maatwerk. Door zorgen uit handen te nemen kan een uitvaart voor nabestaanden echt in het teken van afscheid nemen staan. Dat is waar Signet uitvaartzorg zich sterk voor maakt.  

 

Oprichter Miranda Wildbret vertelt: “Je hebt geen kans om een uitvaart over te doen. Het is dus van groot belang dat alles niet alleen goed geregeld is, maar ook dat de voorbereiding voor nabestaanden niet onnodig veel aandacht vraagt. ” Eigen inbreng en persoonlijk contact zijn belangrijke elementen om ervoor te zorgen dat een laatste afscheid een mooie herinnering wordt. Signet uitvaartzorg geeft hierbij extra aandacht aan aanwezige kinderen en jongeren. Miranda heeft pedagogische vakkennis en werkervaring . Vanuit deze achtergrond geeft ze ouders/verzorgers van kinderen handvatten om verdriet en verlies een goede plek te geven.

 

Oog voor kinderen

“Als ouder hebben we het beste voor met onze kinderen en willen hen helpen om ook emotioneel goed te ontwikkelen. Ik merk dat in de periode rondom overlijden en de rouw, maar ook het omgaan met het verdriet komt vaak niet ter sprake in gesprekken met kinderen. Dat betekent dat er dan ook meestal niet over na wordt gedacht tot dat het zover is. En dan wordt er vanuit het gevoel, een eerdere ervaring of vanuit eigen opvoeding gehandeld. Helaas heb ik ervaren dat dit niet altijd het beste is voor een kind. Want de handvatten die je een kind nu aanreikt, vormen een herinnering die een kind altijd met zich mee zal dragen.”

 

Persoonlijk en maatwerk

Miranda Wildbret regelt uit naam van Signet uitvaartzorg uitvaarten op de plek volgens de wensen van de nabestaanden. “Ik werk niet vanuit een vaste locatie: Het is belangrijk dat de uitvaartdienst in een omgeving is waar de nabestaanden zich prettig voelen.” Dat hoeft niet per se een rouwcentrum te zijn. “Steeds meer mensen geven de voorkeur aan een meer informele omgeving. Daarin adviseer en faciliteer ik graag.”

 

Meer weten?

Kijk op www.signet-uitvaartzorg.nl.

Over MirandaSignet

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top