dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / SIM Diversiteit: hét tijdschrift over belang van diversiteit in de technische installatiebranche
SIM Diversiteit: hét tijdschrift over belang van diversiteit in de technische installatiebranche

SIM Diversiteit: hét tijdschrift over belang van diversiteit in de technische installatiebranche

  • Nederland
  • Het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatiebedrijf (OTIB) presenteert de nieuwe editie van het Sociaal Innovatie Magazine (SIM). Deze thema-editie gaat over diversiteit als kracht van de technische installatiebranche. Het SIM biedt inzicht in de meerwaarde van diversiteit. Bovendien staat het magazine boordevol praktische tips en trucs om met diversiteit aan de slag te gaan. Het SIM is vanaf nu voor iedereen kosteloos te bestellen.
  • OTIB
  • https://www.otib.nl
  • info@otib.nl

In het SIM Diversiteit vindt u inspirerende verhalen van werkgevers en werknemers in de technische installatiebranche. Zo spreekt ondernemer Martine van der Velde over de meerwaarde van vrouwen in de techniek. En delen Geert Zoons en Marc van Haaster, oudste en jongste medewerker van een elektrabedrijf, hun ervaringen over verschillende generaties in één bedrijf. Tevens biedt het SIM Diversiteit werkgevers en werknemers vele tips, producten en instrumenten om zelf met diversiteit aan de slag te gaan.

OTIB Diversiteit

Naast het SIM Diversiteit is er ook de specifieke OTIB-website Diversiteit: www.diversiteit.otib.nl. Op de website is uitgebreide informatie te vinden over het belang van diversiteit voor de technische installatiebranche. Deze website is een bron van specifieke feiten, cijfers en adviezen voor werving en behoud van diverse doelgroepen in uw bedrijf, inspirerende verhalen van ambassadeurs in de branche en tips om diversiteit in het bedrijf te bevorderen.

Het SIM Diversiteit is kosteloos te bestellen via de website www.diversiteit.otib.nl.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top