maandag, januari 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Simyo beste prepaid provider van Nederland
Simyo beste prepaid provider van Nederland

Simyo beste prepaid provider van Nederland

  • Nederland
  • Van alle simkaarten in Nederland is een groot deel nog steeds prepaid. Waarom nemen mensen anno 2016 nog steeds een prepaid simkaart? MobielAbonnement.nl zocht het uit en deelde de Prepaid Award uit.
  • http://www.nieuwsbank.nl/
  • info@nieuwsbank.nl

Waarom is prepaid populair in Nederland?
Het belgedrag is van grootte invloed op de keuze voor een prepaid. Prepaid tegoed is gemiddeld 6 tot 12 maanden houdbaar en daardoor worden er geen vaste maandelijkse bedragen betaald voor iets waar men geen gebruik van maakt.

Soms kiezen mensen ook voor de voordelige tarieven, die een stuk lager zijn dan wanneer je een toestel met een abonnement hebt.

Een andere reden kan zijn dat mensen een tweede of derde telefoon gebruiken, er een telefoon van de zaak bij hebben, te jong zijn voor een abonnement, een losse telefoon hebben gekocht of simpelweg geen abonnement willen of kunnen afsluiten.

Het staat tevens buiten kijf dat men met een prepaid kaart echt alleen betaalt voor wat je gebruikt. Deze redenen, plus het feit dat je controle hebt over de kosten, maken de prepaid simkaart nog steeds erg populair, aldus het onderzoek.

Na een selectie heeft MobielAbonnement.nl diverse providers vergeleken, namelijk Simyo, KPN, Vodafone, Simpel en Tele2. Aan de hand van aspecten die de respondenten van een enquête het belangrijkste vinden, is de Prepaid Award uitgereikt aan Simyo, die de beste prepaid provider van Nederland is in 2016. Niet alleen onderscheidt Simyo zich van de andere providers door de voordelige tarieven en het feit dat je ‘in de min’ kunt staan (en dus altijd een gesprek kunt afmaken); het is tevens een klantgerichte provider.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top