vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Singaporees steun van de overheid het MKB uit te breiden in het buitenland
Singaporees steun van de overheid het MKB uit te breiden in het buitenland

Singaporees steun van de overheid het MKB uit te breiden in het buitenland

  • Nederland
  • De Singaporese overheid heeft nieuwe maatregelen ter ondersteuning van kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's) in het buitenland, ook wel de "machinekamer van de economie van het land is" geschetst.
  • TMF Fundadministrators B.V.
  • http://www.tmf-group.com
  • carla.mendy@tmf-group.com
  • http://www.tmf-group.com/en/Media-Centre/News-and-Features/August-2013/Singaporean-government-support-SMEs-expanding-abroad

Het ministerie van Handel en Industrie (MTI) heeft drie gebieden waarop het MKB zal extra steun van de overheid, die helpen zoeken naar nieuwe zakelijke kansen in het buitenland door middel van internationalisering en samenwerking industrie omvatten ontvangen geïdentificeerd.

“Het MKB is een belangrijke pijler van de economie van Singapore,” zei MTI Minister Teo Ser Luck bij de lancering van het programma. “De herziening van de ontwikkelingsstrategieën voor onze KMO’s is bedoeld om hen te helpen versterken van hun concurrentievermogen van het bedrijfsleven.”

De nieuwe initiatieven werden geschetst na een herziening van de strategieën werd uitgevoerd door MTI en organisaties opgericht om te helpen kleine en middelgrote ondernemingen, zoals SPRING Singapore en International Enterprise Singapore, samen met stakeholders uit het bedrijfsleven. KMO’s maken 99% van de bedrijven in de stad staat en meer dan 50% bijdragen aan de economische output. Vorig jaar meer dan 31.700 bedrijven werden opgericht in Singapore, een 5,8% stijging ten opzichte van nieuwe bedrijven voor 2011.

Om u te helpen groeiende MKB-basis van Singapore naar het buitenland uit te breiden, de Market Readiness Bijstand (MRA) Grant komt met advies van vooraf goedgekeurde adviseurs op gebieden zoals evaluatie van de markt, toegang tot de markt en het bedrijfsleven herstructurering door middel van internationalisering. De subsidie is gestructureerd om ervoor te zorgen dat niet alleen de KMO’s zijn in staat om kansen in de markt te identificeren, maar ze krijgen ook blijvende steun.

SPRING heeft ook geholpen door het stroomlijnen van haar programma’s en het creëren van een meer beknopte aanpak voor bedrijven om de overheid hulp te zoeken. TMF Group heeft een kantoor in Singapore gehad sinds 1999, de huisvesting van een team met een brede expertise op juridisch, fiscaal, financieel, boekhoudkundige diensten in zowel binnenlandse als grensoverschrijdende transacties. Onze toegewijde en gekwalificeerde medewerkers bieden een compromisloze en brede niveau van dienstverlening aan onze klanten lokaal en wereldwijd.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top