zaterdag, december 4, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Singles opgesloten in escape room
Singles opgesloten in escape room

Singles opgesloten in escape room

  • Nederland
  • Love moves in mysterious ways, zo bewijst Logic Locks aankomende week. Met het oog op valentijnsdag lanceert Logic Locks Escape Room te Amsterdam als eerste in Nederland een singles avond. Singles kunnen zich alleen aanmelden en worden vervolgens in teams van 4-6 personen opgesloten in onze escape room waar ze moeten samen werken om te kunnen ontsnappen.
  • grey logo whie background
  • Logic locks
  • logiclocks.com
  • contact@logiclocks.com
  • Noot voor redactie Contacteer elles@logiclocks.com voor meer informatie of bel 06 34 955701 (Elles). Zie ook logiclocks.com/love Over Logic Locks Logic Locks, de enige escape room met een liefdesverhaal, is de Nr 10 (van 333) best gewaardeerde activiteit in Amsterdam volgens TripAdvisor. Het bedrijf heeft razendsnel furore gemaakt in de 3 maanden dat ze open zijn –o.a. Spuiten & Slikken zijn komen filmen. Logic Locks onderscheid zichzelf van andere escape rooms door het gebruik van originele, hand gemaakte objecten van over de hele wereld en de aandacht voor details die overal terug komt. Ook zijn de puzzels thematisch in de verhaallijn verwerkt. Dit is dankzij het goed gebalanceerde team; een psycholoog besteed aandacht aan gameplay en spel verloop, de natuurkundige aan de puzzel mechanismen en de schrijfster aan atmosfeer en verhaallijn.
  • Persbericht- singles opgesloten in escape room

Het actief oplossen van een mysterie in groepsverband rekent af met de stigmas dat daten saai is, single’s betreuren waardig zijn en je liefde alleen in 1-op-1 situaties kunt vinden. Logic Locks is de eerste escape room in Nederland die onbekenden samen op sluit in een maandelijks terugkerende single’s avond.

Iedereen kan zich aanmelden via de site logiclocks.com/love, en worden ingedeeld op leeftijd en seksuele voorkeur. Er worden vooraf geen foto’s gestuurd; het is dus een totale verrassing met wie je de escape room gaat spelen. Op 17 Februari vind de eerste sessie plaats.

Over Elles

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top