zaterdag, mei 30, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Sinterklaas Flashmob
Sinterklaas Flashmob

Sinterklaas Flashmob

  • Nederland
  • FAME Plaza organiseert op 17 november een flashmob om Sinterklaas en de pieten weer van harte welkom te heten in Nederland. Er is al veel gezegd en geschreven over de goedheiligman. FAME Plaza wil sinterklaas en de pieten graag op een positieve manier van harte welkom te heten in Nederland en ze feliciteren met de nieuwe film “Sint en Diego en de magische bron van Myra” met een flashmob waar iedereen aan mee mag doen onder leiding van coole piet Diego!
  • SINT&DIEGO_POSTER_70X100_DEF
  • Fame Plaza BV
  • http://www.fame.nl
  • info@fame.nl
  • PERSBERICHT Einde persbericht ------------------- Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Arthur ter Braak 06-54312514 De flashmob zal vastgelegd worden door een professionele cameracrew. Geïnteresseerde media kan zich aanmelden voor een 10 of 30 seconde montage met gratis uitzendrechten. Deze montage zal 17 november einde dag aangeleverd worden.
  • SINT&DIEGO_POSTER_70X100_DEF

FAME Plaza organiseert op 17 november een flashmob om Sinterklaas en de pieten weer van harte welkom te heten in Nederland.

Er is al veel gezegd en geschreven over de goedheiligman. FAME Plaza wil sinterklaas en de pieten graag op een positieve manier van harte welkom te heten in Nederland en ze feliciteren met de nieuwe film “Sint en Diego en de magische bron van Myra” met een flashmob waar iedereen aan mee mag doen onder leiding van coole piet Diego.

Volgende week is het eindelijk weer zo ver, dan mogen we Sinterklaas en de pieten weer welkom heten in Nederland.

Dit jaar doet FAME Plaza dit in samenwerking met Coole Piet Diego en iedereen die Sinterklaas en de pieten een warm hart toedraagt.

Om Sinterklaas te verrassen organiseren FAME een Flashmob op zondag 17 november om 15.00 uur  in FAME Plaza gevestigd in het Magna Plaza in Amsterdam.

Aangezien FAME Plaza niet vooraf kan inschatten hoeveel mensen er willen deelnemen is er een gratis ticketsysteem ingevoerd waarmee deelnemers zich gratis kunnen aanmelden. Op internet roept de muziek- en filmwinkel uit Amsterdam iedereen op om een positieve bijdrage te leveren door naar de winkel te komen en een schminksetje of Sinterklaas attribuut mee te nemen.  Het is de bedoeling dat de deelnemers aan de flashmob zich voordoen als winkelend publiek.

Om precies 15.00 uur zal coole piet Diego het startsein geven voor de flashmob door het zingen van een sinterklaaslied. Het is dan de bedoeling dat alle deelnemers hun schminksetje, mijters en baarden tevoorschijn toveren en zich voordoen als hulp Sinterklaas of hulppiet. Bij het tweede nummer dat piet Diego zingt is het de bedoeling dat iedereen gezellig mee danst en zingt om daarna via de roltrappen de winkel weer te verlaten.

Het tweede nummer dat Piet Diego zal zingen is “De Pietendans” ondersteund door alle hulp Sinten en pieten!

Aan het einde van de Pietendans verzoeken we alle deelnemers om direct via de roltrappen FAME Plaza te verlaten!

Uiteraard zullen we deze flashmob vast laten leggen door een professionele cameracrew en deze via diverse online kanalen en media verspreiden zodat we zeker weten dat Sinterklaas onze welkomstflashmob ook daadwerkelijk zal zien!

Over FamePlaza

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top