vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Sinterklaas onderbreekt de sleur in asielzoekerscentra
Sinterklaas onderbreekt de sleur in asielzoekerscentra

Sinterklaas onderbreekt de sleur in asielzoekerscentra

  • Nederland
  • Van dinsdag 24 november t/m vrijdag 4 december 2015 houdt het WOLKENTHEATER Sinterklaas-voorstellingen in diverse asielzoekerscentra (AZC’s) door het hele land.
  • SINT IN DE WOLKEN klein
  • WOLKENTHEATER
  • www.wolkentheater.nl
  • info@wolkentheater.nl
  • GSM: 0618177211

Het kan niemand ontgaan zijn. De vluchtelingenstroom van de laatste maanden is ongekend. Verbleven er vorig jaar nog 4.500 kinderen van 0-12 in AZC’s, het zijn er nu al ruim 2000 meer. Kinderen moeten wennen aan hun nieuwe omgeving en velen zullen onze taal niet spreken.

Daarom komen Sint en het WOLKENTHEATER met een muzikale mimevoorstelling SINT IN DE WOLKEN voor alle kinderen van 3 tot 103. Een voorstelling waarin de verbeelding meer zegt dan 1000 woorden. Clown Piet is zoals altijd lief, slim en ondeugend en de Sint,… die laat zich ineens van een wel heel muzikale kant zien.

Sinds 1993 speelt Stichting WOLKENTHEATER met passie, betrokkenheid en overtuiging theatervoorstellingen voor vluchtelingenkinderen. De vrolijke en toegankelijke optredens zijn bedoeld om kinderen met een veelbewogen en traumatisch verleden uit de beslommeringen van alledag te halen en ze
weer kind te laten zijn.

Spel: Adrijan Siniša Rakić, Paul van der Heijden en Arno Huibers
Speellijst:wolkentheater.nl/actueel/sint-2015

Over WT

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top