vrijdag, februari 22, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Sinterklaasbios: de grootste verzameling met Sinterklaasfilmpjes
Sinterklaasbios: de grootste verzameling met Sinterklaasfilmpjes

Sinterklaasbios: de grootste verzameling met Sinterklaasfilmpjes

  • Nederland
  • Kijk je ook graag leuke Sinterklaasfilmpjes? Bezoek dan Sinterklaasbios, de website vol filmpjes over Sinterklaas.
  • logo
  • Kidsbios
  • http://www.sinterklaasbios.nl
  • info@kidsbios.nl
  • logo

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan zetten Sinterklaas en de Pieten weer voet aan wal in Nederland. Ondanks alle commotie rond dit jaarlijks terugkerende kinderfeest gingen de makers van Kidsbios aan de slag met een nieuwe website: www.Sinterklaasbios.nl. Op Sinterklaasbios vind je heel veel leuke filmpjes met Sint en Piet in de hoofdrol.

In de maand november zal Sinterklaasbios vrijwel dagelijks worden aangevuld met nieuwe filmpjes. Op dit moment zijn er al meer dan 100 filmpjes te vinden dus genoeg te ontdekken voor alle vriendjes en vriendinnetjes van Sinterklaas.

Filmpjes

Er zijn heel wat filmpjes te vinden op YouTube die gaan over Sinterklaas. Regionale en landelijke zenders zijn vaak creatief in het bedenken van spannende Sinterklaasverhalen. Op Sinterklaasbios vind je dan ook de bekende series zoals het Sinterklaasjournaal, de Club van Sinterklaas en Slot Marsepeinstein. Maar ook ontdekten we een aantal minder bekende series zoals Sinterklaas en de Gouden Pendule en het Belgische Dag Sinterklaas.

Muziek

Niet alleen filmpjes vind je op Sinterklaasbios, we zoeken ook naar Sinterklaasliedjes. Er is een kanaal voor de meer traditionele meezing-liedjes die iedereen wel kent, maar er is ook een kanaal met muziekclips van Pieten die populaire liedjes zingen en daar leuke clips bij maken. Ook in andere kanalen kom je muziek tegen zoals bij de Club van Sinterklaas. Tenslotte zijn liedjes een belangrijk onderdeel van het Sinterklaasfeest.

Ook belangrijk bij Sinterklaas zijn de surprises, voor veel mensen het meest lastige punt. Daarom vind je op Sinterklaasbios ook filmpjes van leuke surprises om zelf creatief aan de slag te kunnen.

Veilig kijken naar YouTube

Sinterklaasbios is ontstaan als dochterpagina van de populaire website Kidsbios.nl. Het biedt kinderen een plek om veilig naar geschikte filmpjes te kijken zonder geweld of rare filmpjes tegen te komen. Alle filmpjes worden gecontroleerd voordat ze op de site komen zodat we zeker weten dat het veilig is om naar Sinterklaasbios te kijken.

Over kidsbios

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top