vrijdag, juli 10, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Sitecore® Cloud versnelt de kracht, schaalbaarheid en flexibiliteit van marketing binnen context
Sitecore® Cloud versnelt de kracht, schaalbaarheid en flexibiliteit van marketing binnen context

Sitecore® Cloud versnelt de kracht, schaalbaarheid en flexibiliteit van marketing binnen context

  • Nederland
  • Sitecore versnelt de time-to-market van digitale ervaringen voor klanten – levert PaaS-flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenvoordelen voor de complete Sitecore oplossing – en lanceert Managed Cloud opties voor een flexibele implementatie.
  • Sitecore
  • ill@sitecore.net

Sitecore®, de wereldleider op het punt van experience management software, maakt vandaag bekend dat de volgende generatie van het complete Sitecore Cloud platform-as-a-service (PaaS) bedrijfsinterne ondersteuning biedt voor de complete Sitecore oplossing. Marketeers kunnen nu sneller digitale initiatieven omzetten binnen de context van de interacties van de klant. Sitecore Cloud maakt hierbij gebruik van de snelheid en flexibiliteit van de ontwikkelings- en implementatie-omgeving van Microsoft Azure.

Sitecore heeft het eigen Web Experience Manager (XM) al naar Azure overgebracht en maakt nu bekend dat ook Sitecore® Experience Platform™ (XP) en Sitecore® Commerce op Azure worden aangeboden. Als een modulair open platform geeft Sitecore klanten de keuze om te beginnen met fundamenteel web content management en dit uit te breiden met andere geïntegreerde oplossingen als commerce, automatische e-mail of andere omnichannel opties, passend bij elke infrastructuur en budget. Deze flexibiliteit, in combinatie met de snelheid en kracht van Azure geeft bedrijven een sterk voordeel doordat ze hun oplossingen sneller op de markt kunnen brengen, hun schaal op de vraag kunnen afstemmen en controle hebben over de TCO (total cost of ownership).

“Azure levert een uitzonderlijke snelheid, schaalbaarheid en betrouwbaarheid, terwijl het tegelijkertijd een kostenbesparing oplevert in verband met de allernieuwste dienstverlenende en bedrijfsinterne infrastructuur,” zegt Ryan Donovan, Senior Vice President Productmanagement bij Sitecore. “Sitecore en Azure vormen een winnende combinatie waarmee digitale marketeers en IT-teams snel op de markt kunnen inspelen, zonder de traditioneel lange wachttijden die meestal bij digitale marketingtechnologieën horen.”

Jason Zander, Corporate Vice President van Microsoft Azure voegt hieraan toe: “Sitecore heeft zijn platform dusdanig ontworpen dat van begin af support door bedrijfsinterne Microsoft-technologie mogelijk is. Nu zet het zijn digitale marketing cloud over naar Microsoft Azure. De ijzersterke combinatie zal klanten een concurrentievoordeel opleveren door een snellere time-to-market.”

In de sterk concurrerende markt van vandaag telt elke seconde. Digitale marketeers moeten relevante campagnes en boodschappen binnen context steeds sneller kunnen leveren, via elk kanaal. Sitecore Cloud op Azure levert alles, van websites en landing pages tot volledig op schaal geïntegreerde campagnes, Internet of Things (IoT) en AR/VR digitale ervaringen met een baanbrekende snelheid. Dankzij de bedrijfseigen ondersteuning voor Azure, kan Sitecore Cloud binnen een uur volledig inzetbaar zijn – dat hoeft geen dagen of weken meer te duren.

“Azure en Sitecore zijn een fantastisch koppel,” zegt Olivier Deneef, Client Service Director van The Reference NY, implementatiepartner van Kodak Alaris. “We hoeven ons minder bezig te houden met het organiseren van de infrastructuur en kunnen ons in plaats daarvan concentreren op onze sterke punten: de creatie van innovatieve digitale oplossingen die een duidelijke bijdrage leveren aan de activiteiten van onze cliënten.”

De Information Management Vice President Global Marketing van Kodak Alaris, Siddhartha Bhattacharya, zegt hierover: “We wilden focussen op de uitdagingen van de klant, met behulp van een geavanceerd content management platform. Met Sitecore Cloud op Azure kunnen we klanten een gepersonaliseerde ervaring bieden – klantgericht in plaats van productgericht.”

Sitecore Cloud op Azure benut de internationale data centers van Microsoft, is bestemd voor het hele bedrijf en in staat om de schaal aan te passen naar gelang de vraag toe- of afneemt. Voor IT- en marketingteams biedt de Sitecore Cloud:

  • snelheid – gebruikers kunnen binnen enkele minuten Sitecore XM of XP met een paar muisklikken implementeren via de Azure Marketplace. Of ze leveren een Sitecore-omgeving op maat met behulp van Azure Resource Manager (ARM) templates.
  • flexibiliteit – hoewel Sitecore de organisatie van de cloud voor al zijn klanten kan aanbieden, staat het klanten en partners van Sitecore ook helemaal vrij om de implementatie van de cloud zelf te organiseren.
  • schaalbaarheid – gebruikers kunnen hun schaal verkleinen of vergroten, aangepast aan de ontwikkeling van campagnes en programma’s, waarbij kostenbeheersing wordt gerealiseerd door een flexibel pay-as-you-go betaalmodel.

Sitecore en Sitecore’s Solution Partners bieden demonstraties aan van Sitecore Cloud, proefperiodes en projecten die de kracht van het concept aantonen. Ga voor meer informatie over Sitecore Cloud naar www.sitecore.com/cloud. U kunt Sitecore op Azure testen op Azure Marketplace.

* * *

Over Sitecore
Sitecore is de marktleider op het punt van customer experience management software. Het Sitecore® Experience Platform™ beheert content, levert contextuele informatie, automatiseert communicatie en maakt gepersonaliseerde commerce mogelijk, op schaal. Het stelt marketeers in staat om onmiddellijk met content binnen context te reageren op hoe klanten communiceren met het betreffende merk, via elk denkbaar kanaal – vóór, tijdens en na de transactie. Meer dan 4.900 merken – waaronder American Express, Carnival Cruise Lines, easyJet en L’Oréal – vertrouwen op Sitecore voor context marketing om te helpen bij gepersonaliseerde interacties die doelgroepen overtuigen, trouwe klanten opleveren en de omzet verhogen.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top