zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Skiën in het Fassatal in Italië
Skiën in het Fassatal in Italië

Skiën in het Fassatal in Italië

  • Europa
  • Skiën in het Fassatal is de beste keuze voor de wintervakantie in Trentino in Italië. Met 9 skigebieden, zijn meer dan 200 km aan pistes, 115 skipistes, skiërs die willen een heerlijke week skiën doorbrengen in Fassatal verwend.
  • Mediacom Group
  • web@mediacom-group.it

Skiën in het Fassatal is de beste keuze voor de wintervakantie in Trentino.

Met 9 skigebieden, zijn meer dan 200 km aan pistes, 115 skipistes, skiërs die willen een heerlijke week skiën doorbrengen in Fassatal verwend.

De Fassatal is gewijd aan vele diensten aan te bieden aan de toeristen die gebruik maken van hun vakantie om zich te wijden aan sneeuw sporten: pendeldiensten naar de kabelbaan de Rosengarten, overeenkomsten voor de verhuur en skispullen, skischolen in Vigo di Fassa, gewijd aan parken kleiner als de Kinderpark Ciampedie.

De belangrijkste skigebieden van Fassatal aan Carezza en dezelfde naam, beiden geserveerd door efficiënte liften en 3 skipas systemen: Fassa, Tre Valli en de grootste Dolomiti Superski.

Tijdens de wintervakantie in Fassatal de verschillende skigebieden, kunt u genieten van een verscheidenheid aan winteractiviteiten zoals alpineskiën, langlaufen, snow tubing, klimmen en snowboarden.

Wie houdt van skiën in een paar minuten kan het skigebied van Alpe di Lusia, Passo San Pellegrino, het Ski Center Latemar, Rosengarten of het gebied van Belvedere, een uitgangspunt voor de legendarische Sella Ronda, de route kruisen bereiken rond het Sella -massief in de Dolomieten de volgende 4 stappen te raken: Pordoi Costalunga, Sella en Gardena.

Over Nico Bondesan

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top