donderdag, oktober 28, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Gezondheid & Schoonheid / Slimme voorraadoplossing voor de gezondheidszorg beschikbaar
Slimme voorraadoplossing voor de gezondheidszorg beschikbaar

Slimme voorraadoplossing voor de gezondheidszorg beschikbaar

  • Nederland
  • Infor, een leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn voor de cloud, kondigt de beschikbaarheid aan van Infor Inventory Intelligence for Healthcare. Deze nieuwe applicatie biedt concreet inzicht in voorraadniveaus en is ontworpen door het Infor Dynamic Science Labs-team. Deze interne denktank is opgericht om de volgende generatie slimme, zelflerende en toekomstgerichte bedrijfssoftware te ontwikkelen. Wetenschappelijke aanbevelingen worden gebruikt om geoptimaliseerde voorraadniveaus te behouden op basis van de verschillende behoeften van een ziekenhuis, zorgafdelingen en patiënten. Met Infor Inventory Intelligence for Healthcare kunnen gebruikers naast het verzamelen, rapporteren en distribueren van informatie over voorraadniveaus ook anticiperen en reageren op problemen.
  • http://www.persberichten.com/
  • anke@lubbersdejong.nl

Succesvolle organisaties begrijpen dat het leveren van een hoog niveau aan patiëntenzorg inhoudt dat men altijd de juiste voorraad op de juiste locatie heeft en dat overtollige voorraad niet voordelig is voor de winst. Infor Inventory Intelligence for Healthcare biedt de data en tools die nodig zijn om wetenschappelijke bevoorradingsparameters te gebruiken om ervoor te zorgen dat de voorraadniveaus altijd het gewenste niveau hebben. De applicatie bevat algoritmes die gebruikmaken van de order- en transactiegeschiedenis om actief en op intelligente wijze de voorraad in de magazijnen te bewaken. Hiermee kunnen tekorten geminimaliseerd worden terwijl ook kostenbesparingen worden gerealiseerd door niet een te grote voorraad aan te houden. Indien een organisatie te weinig voorraad heeft zorgt de Infor-oplossing ervoor dat deze aangevuld wordt.

Organisaties kunnen ook stelselmatig parameters updaten, wat betekent dat voorraadniveaus na verloop van tijd worden aangepast op basis van recente veranderingen in data en nieuwe trends. Infor Inventory Intelligence for Healthcare bevat regels om ervoor te zorgen dat deze veranderingen zinvol zijn voor voorraadcoördinatoren, zonder daarbij het werk van zorgverleners te verstoren.

“Succesvolle organisaties in de gezondheidszorg begrijpen dat voor het verhogen van winstgevendheid maatregelen genomen moeten worden om voorraden beter te beheren,” zegt Mike Poling, senior vice president and general manager, Infor Healthcare. “Er is geen one-size-fits-all benadering voor voorraadbeheer. Het is daarom belangrijk om met een organisatie samen te werken, die daar in gespecialiseerd is, trends en schommelingen in de markt begrijpt en innovatief genoeg is om de grote hoeveelheden gegevens die momenteel beschikbaar zijn op intelligente manieren te benutten om morgen betere, snellere beslissingen te kunnen nemen.”

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top