maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Smullen met lief! lifestyle
Smullen met lief! lifestyle

Smullen met lief! lifestyle

  • Nederland
  • In samenwerking met LAFOOD liggen er momenteel lief! ijsjes en biscuits in de schappen van diverse supermarkten (Coop, Emté, Jumbo, Plus en Albert Heijn).
  • lief! lifestyle
  • http://www.lieflifestyle.nl
  • info@lieflifestyle.nl

De lief! food producten zijn niet alleen verantwoord lekker maar ook onderscheidend door de vrolijke verpakking. Het assortiment zal later uitgebreid worden met lief! ontbijtproducten, bio kwarkjes, vruchtenmixen, siropen en water.

lief! biscuits

De lief! ABC biscuits zijn verpakt in handige uitdeelzakjes. Ideaal om mee naar school te nemen of voor onderweg. De uitdeelzakjes zitten per 6 in een doosje verpakt. Op de achterkant van deze verpakking is tevens een leuk spelletje te vinden.

Nu één gratis uitdeelzakje bij aankoop van een lief! product in de lief! winkels en online via www.lieflifestyle.nl (zolang de voorraad strekt).

lief! ijsjes

De lief! kinderijsjes zijn er in aardbei en vanillesmaak. De melkijsjes bevatten extra calcium en hebben een extra lang stokje. De ijsjes zitten per 8 in een doosje verpakt.Gegarandeerd een leuke traktatie op je feestje!

Dat wordt smullen met lief!

Over LAFOOD

Wereldberoemde merken ondergebracht bij LAFOOD “the house of characters”. LAFOOD heeft in de foodbranche een aantal exclusieve rechten verworven van wereldberoemde merken waaronder Hello Kitty, Angry Birds, Sesamstraat, Thomas de Trein en lief! Naast biscuits en ijs is LAFOOD met haar licenties ook in de volgende productcategorieën actief: bars, dairy, drinks, sappen, water, tussendoortjes en broodbeleg. Benieuwd naar het assortiment van LAFOOD check: www.lafood4fun.com

Over lief! lifestyle

lief! lifestyle, bekend geworden door de vrolijke baby- en kinderkleding, is inmiddels uitgegroeid tot een breed lifestyle merk voor de hele familie. Het concept van dit typisch Nederlandse merk bevat meer dan 40 productgroepen en heeft naast een breed assortiment voor baby’s en kinderen diverse accessoires en kleurrijke producten voor elk plekje in én rondom het huis.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top